Marți, 15 Martie 2016 09:05

“Gustul locului: patrimoniul alimentar şi potenţialul agro-ecologic al României”. Dezbatere cu Carlo Petrini, fondatorul mişcării internaţionale Slow Food

binäre optionen geld verdienen Marţi, 15 martie 2016, Departamentul de Sociologie al Facultăţii de Ştiinţe Politice împreună cu organizaţia Slow Food organizează dezbaterea opzioni binarie facebook “Gustul locului: patrimoniul alimentar şi potenţialul agro-ecologic al României”. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 18.00, la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei nr. 30 A, Sala Multifuncţională (parter).

binaire opties de giro Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

cash opinion Într-o societate marcată de cuvintele-cheie “eficienţă” şi “performanţă”, agricultura la scară mică şi micii producători locali sunt în general priviţi ca anacronisme sau ca forme de precariat. Rolul acestora de custozi ai patrimoniului alimentar, ai peisajelor culturale şi ai echilibrului ecologic al ecosistemelor a fost redescoperit şi este revalorificat prin diverse politici publice sau iniţiative ale consumatorilor.

binary option no deposit bonus august 2014 Carlo Petrini (preşedintele şi fondatorul mişcării internaţionale Slow Food) vine la SNSPA pentru un dialog cu prof. Vintilă Mihăilescu (antropolog, directorul Departamentului de Sociologie din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice). Cei doi vorbitori vor căuta răspuns la următoarele întrebări:

binary options trading in uk Care este şansa României rurale în sistem alimentar global? Cum pot fi agricultura sustenabilă şi hrana “slow” oportunităţi pentru prosperitatea agriculturii, a culturii gastronomice româneşti şi a potenţialului natural al României? Ce câştigă consumatorii din încurajarea producţiei de hrană “pe îndelete”? De ce alegerile noastre alimentare sunt o formă de politică?

trading 212 fa azioni binarie Dezbaterea va fi urmată la ora 19.00 de proiecţia filmului documentar Slow Food Story (Italia 2013; 74’, subtitrări engleză).

binaire opties oefenaccount Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră pe una dintre adresele:
Monica Stroe (Departamentul de Sociologie al FSP–SNSPA): Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Marți, 15 Martie 2016 10:07