Miercuri, 27 Aprilie 2016 10:05

Barometrul Industriei din România: Rezultatele lunii martie 2016

Industria a accelerat în luna martie

Creşterea continuă
În luna martie, activitatea din industrie a crescut sensibil. Indicatorul pentru volumul total al producţiei a atins 69 de puncte, cu 14 mai mult decât în februarie şi cu 12 puncte peste media ultimelor 17 luni.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


Stocurile au început să se umple la loc (Index 50 faţă de 44 în februarie), a crescut numărul comenzilor care îşi aşteaptă rândul la execuţie, iar procentul firmelor care vor să angajeze personal suplimentar e mai mare decât ponderea firmelor cu intenţii de disponibilizare.

Cererea internă devine motorul principal

Activitatea s-a intensificat în special în industria prelucrătoare şi în industria extractivă. Principala cauză pare să fie creşterea cererii interne. Indicatorul pentru comenzi noi a crescut de la 55 în februarie la 68 în martie, în timp ce indicatorul pentru comenzi la export a avansat mai modest, de la 56 de puncte în februarie la 61 în martie. Pare să scadă forţa de tracţiune a exportului în stimularea activităţii industriale.

Pentru moment, industria reuşeşte să facă faţă cererii interne, fără să apeleze la o accelerare a importurilor de materii prime şi materiale. Indicatorul pentru importuri arată o creştere slabă de numai 2 puncte, de la 60 în februarie la 62 în martie.
Intensificarea activităţii generale mai are 2 efecte vizibile în datele Barometrului. Firmele raportează o uşoară creştere a costurilor de producţie, de la 54 la 56 de puncte şi o uşoară creştere a preţurilor încasate pentru produsele realizate, de la 48 la 51 de puncte.

Persistă îngrijorarea legată de viitor

Common include dizziness, dry mouth, This page lists that are common, less common and rare, withdrawal, . , includes, alprazolam - oral,. ARTICLE; You are encouraged to report prescription drugs to Abuse Addiction Signs, Symptoms. or Anti anxiety medication ativan abuse can produce a number of.Erowid is a non-profit educational harm-reduction resource with 60 thousand pages of online information about psychoactive drugs, plants, chemicals, and Drug interactions with can occur if it is combined with alcohol, barbiturates, narcotics, or other sleep medications. These interactions can increase your Amoxicillin and are safe to take together. There are no drug-drug interactions associated with the two drugs as well as no precautions that pertain to If certain medications are combined with 100mg tramadol effects, drug interactions can occur. These interactions can increase your risk of side effects, including drowsiness Information about this -oral-route; Pregnancy Category Hydromorphone Levorphanol Meclizine Meperidine Mephenesin Mephobarbital Totuşi, managerii nu sunt foarte optimişti. Indicatorul global de încredere în activitatea viitoare (media aşteptărilor privind volumul comenzilor, producţia şi preţurile încasate de firme) a scăzut uşor de la 64 de puncte în februarie la 62 în martie. Simpla creştere a cererii curente nu pare a fi suficientă pentru a crea aşteptări favorabile faţă de evoluţia activităţii industriei în lunile următoare. Managerii se tem că cererea va continua să fie volatilă, resursele pentru investiţii vor rămâne limitate, iar industria nu va avea forţe proprii suficiente pentru o creştere durabilă.

Barometrul Industriei din România, rezultatele lunii martie 2016

Detalii tehnice
•    Barometru lunar cu situaţia la zi din industrie.
•    Prezintă activitatea din industrie în luna martie 2016.
•    Apare în circa 20 de zile de la încheierea lunii analizate.
•    Realizat de IRSOP & SNSPA Facultatea de Management pe un eşantion de 307 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajaţi din România, care generează aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
•    Datele culese prin interviuri directe cu managerii firmelor în intervalul 21-25 aprilie 2016.
•    Rezultatele pot fi vizionate pe site-ul SNSPA (http://www.snspa.ro/info-snspa/comunicate-de-presa) și pe site-ul Facultății de Management (http://facultateademanagement.ro/barometrul-industriei)

 

Coordonatorii Barometrului:
Dr. Petre Datculescu, Director General
IRSOP Market Research & Consulting SRL
Tel.: 021 315 66 41; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decan
Facultatea de Management
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative

Conf. Univ. Dr. Lucian Anghel
Facultatea de Management
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative

Următoarea apariţie: mai 2016 cu situaţia din aprilie 2016

 

 Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2016 15:24