Joi, 26 Mai 2016 14:55

Conferința internațională “Dezvoltarea României și politicile anti-sărăcie. Eficiența răspunsurilor naționale date unei problematici internaționale”

loan toronto Vineri, 27 mai 2016, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA) organizează conferința internațională “Dezvoltarea României și politicile anti-sărăcie. Eficiența răspunsurilor naționale date unei problematici internaționale”. Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bulevardul Expoziției, nr. 30 A), parter, Sala Multifuncțională, începând cu ora 9.30.

strategie per opzioni binarie a 60 secondi Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

payday loans lacombe alberta
Conferința reunește cercetători, cadre didactice, studenți, reprezentanți ai societății civile, responsabili politici și specialiști de la nivel național și internațional care activează în cadrul politicilor și programelor de combatere a sărăciei și excluziunii sociale și va reprezenta un prilej pentru a analiza implicațiile politice, economice și sociale ale subiectului sărăciei, atât de la nivel internațional, cât și în cazul particular al României.

broker opzioni binarie a confronto Dezbaterea din cadrul conferinţei va cuprinde subiecte legate de: politicile anti-sărăcie de la nivel național și internațional, perspectivele pentru dezvoltarea României, factorii sistemici care determină persistența fenomenului sărăciei, mecanisme de implicare a actorilor locali și a societății civile în programele și politicile de combatere a sărăciei.

binaire opties indicator La eveniment vor participa:
•    Prof. univ. dr. Florin Georgescu, Prim-viceguvernatorul Băncii Naționale a României;
•    Excelenţa Sa, Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România;
•    Prof. univ. dr. Remus Pricopie, Rectorul SNSPA;
•    Prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu, Președintele Senatului SNSPA
•    Elisabetta Capannelli, Director de țară pentru România și Ungaria, Banca Mondială;
•    Prof. univ. dr. Vasile Secăreș, Rectorul fondator al SNSPA;
•    Lect. univ. dr. Victor Negrescu, Directorul Institutului pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare, SNSPA;
•    Ancuța Vameșu, Institutul de Economie Socială, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile;
•    Prof. univ. dr. Cătălin Zamfir, Directorul Institutului de Cercetare a Calității Vieții;
•    Alejandro Hajdenberg, Reprezentant rezident al Fondului Monetar Internațional pentru România și Bulgaria;
•    Mircea Mocanu, Șeful Misiunii în România, Organizația Internațională pentru Migrație;
•    Ciprian Cătălin Necula, Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene;
•    Felix Daniliuc, General Manager, Raiffeisen Leasing Romania;
•    Matei Ghigiu, Consilier, Ministerul Fondurilor Europene;
•    Prof. univ. dr. Vintilă Mihăilescu, SNSPA.

Programul evenimentului

cash advance in jacksonville Conferinţa face parte din seria de evenimente dedicate aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea SNSPA, pe teme care definesc aria de expertiză a universităţii.

binäre optionen wo handeln Vă rugăm să confirmaţi participarea, completând acest esperienze vere con le opzioni formular.

Binary Options UK Evenimentul este organizat în parteneriat cu Institutul pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (ICID) din cadrul DRIIE-SNSPA și cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC).
ICID își propune să contribuie la dezvoltarea și promovarea politicii de dezvoltare și cooperare a României și prioritizarea politicilor de dezvoltare pe agenda guvernamentală; ICID are misiunea de a atrage finanțări și de a implementa proiecte în domeniul dezvoltării sau a cercetării privind politicile de dezvoltare.
FDSC este o organizație neguvernamentală, independentă, înființată în anul 1994, în cadrul unei inițiative a Comisiei Europene; misiunea FDSC este să dezvolte capacitatea organizațiilor societății civile de a acționa eficient în interesul comunităților.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 08:34