Miercuri, 25 Mai 2016 11:27

Barometrul Industriei din România: Rezultatele lunii aprilie 2016

funzionamento delle opzioni binarie bad credit no checking account loans Recul în industrie.
Veştile bune nu ţin mult. Situaţia în industrie s-a schimbat relativ brusc. În martie, a fost un moment de avânt. Dar în aprilie, avântul s-a topit, iar activitatea s-a redus. Volumul producţiei a căzut de la 69 de puncte în luna martie, la 61 în aprilie, cu numai 4 puncte peste media ultimelor 18 luni (57).

binaire opties hulpmiddelen Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

În pofida scăderii abrupte, industria rămâne în zona de expansiune (peste 50 de puncte).
Întreruperea brutală a avântului creează îngrijorare. Arată că incertitudinea persistă şi că industria parcurge fluctuaţii ample pe termen scurt. Cu efecte distructive pentru predicţie şi planificare.

new payday lenders Contractarea cererii
Cauza este contractarea bruscă a cererii externe şi interne. Comenzile noi au scăzut mai puternic decât volumul producţiei. De la 68 în martie la 58 în aprilie, iar exportul a coborât de la 61 la 58 de puncte. Stocurile au scăzut uşor de la 50 în martie la 48 în aprilie. Înseamnă că ieşirile încep să fie mai mari decât intrările.
Pentru moment, volumul producţiei nu resimte integral şocul scăderii comenzilor şi al stocurilor. Producţia se menţine mai sus pentru că procesează volumul mai mare de comenzi din lunile anterioare. Dar îl procesează mai greu. Volumul comenzilor neexecutate a crescut de la 49 la 53 de puncte, ceea ce arată şi un posibil deficit de capacitate.

free real time binary options charts Efecte imediate
Fluctuaţiile bruşte ale cererii afectează şi locurile de muncă. Firmele au început să reducă numărul de angajaţi. Indicatorul angajărilor de personal a scăzut de la 56 în martie la 50 în aprilie. În paralel, costurile de producţie au continuat să crească de la 56 la 59 de puncte.
În acelaşi timp, vedem o creştere a importurilor de materii prime şi a cheltuielilor de capital. Importurile par a fi alimentate de consumul intern privat sau de o uşoară intensificare a investiţiilor private. În schimb, creşterea cheltuielilor de capital ar putea semnala dorinţa firmelor de a profita de creşterea economică generală pentru a se fortifica preventiv faţă de efectele instabilităţii durabile.

idbi loans Scade încrederea în viitor
Indicatorul global de încredere în activitatea viitoare (media aşteptărilor privind volumul comenzilor, producţia şi preţurile încasate de firme peste 6 luni) a scăzut de la 64 de puncte în februarie, la 62 în martie şi 60 în aprilie. Managerii nu par a avea multe motive să spere că situaţia va fi mai bună în lunile care au rămas până la sfârşitul anului 2016.

opzioni binarie e borsa Barometrul Industriei din România, rezultatele lunii aprilie 2016

regulated binary options brokers in the uk Detalii tehnice
•    Barometru lunar cu situaţia la zi din industrie.
•    Prezintă activitatea din industrie în luna aprilie 2016.
•    Apare în circa 20 de zile de la încheierea lunii analizate.
•    Realizat de IRSOP & SNSPA Facultatea de Management pe un eşantion de 328 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajaţi din România, care generează aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
•    Datele culese prin interviuri directe cu managerii firmelor în intervalul 19-23 mai 2016.
•    Rezultatele pot fi vizionate pe site-ul SNSPA (http://www.snspa.ro/info-snspa/comunicate-de-presa) și pe site-ul Facultății de Management (http://facultateademanagement.ro/barometrul-industriei)

auto loan calculator ontario Coordonatorii Barometrului:

Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decan
Facultatea de Management