Marți, 21 Iunie 2016 10:46

Europe at Crossroads: U.S. and European Perspectives | Workshop româno-american organizat la SNSPA

binäre optionen was ist zu beachten În perioada  23-24 iunie 2016, Centrul de Cercetare în Comunicare al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în parteneriat cu Cox Center for International Mass Communication Training and Research, University of Georgia (SUA), organizează a șaptea ediție a workshop-ului româno-american. Tema din acest an este “Europe at Crossroads: U.S. and European Perspectives/ Europa la răscruce: Perspective americane și europene”.

migliori piattaforme demo opzioni binarie Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

autopzionibinarie senza investimento iniziale La workshop vor participa invitați americani și români din mediul academic și guvernamental, politicieni, jurnaliști, specialiști în relații internaționale și comunicare.

forex binary options uk Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), în Sala multifuncțională, etaj 8, iar deschiderea va avea loc joi, 23 iunie a.c., ora 14:00.

capitol cash loan phone number La deschiderea evenimentului vor participa: Remus Pricopie, Rectorul SNSPA, Lee B. Becker, Director al Cox International Center, University of Georgia, USA și Nicoleta Corbu, Decan al Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) și Director Executiv al Centrului de Cercetare în Comunicare.

binaire opties strategieen Sunt invitaţi să prezinte teme şi să ia parte la discuţii:

opzioni binarie strategia macd Alina Bârgăoanu, Prorector SNSPA
Dan Cărbunaru, Jurnalist, Calea Europeană
Bogdan Chirieac, Redactor șef, DCnews
Antonia Colibășanu, Consultant regional pentru Europa, Stratfor
Alexandru Coita, Director, Ganes
Marisa Mac Isaac, Rule of Law Officer, Ambasada SUA la București
Ioan Mircea Paşcu, Europarlamentar, Vice-președinte al Comisiei pentru Afaceri Externe, Parlamentul European
Owen Ullmann, World Editor, USA Today
Tudor Vlad, Director asociat al Cox International Center, University of Georgia, USA
Clara Volintiru, Vice-președinte, Fundația CAESAR

binäre optionen kassensturz Persoană de contact: Elena Negrea-Busuioc (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2016 10:00