Luni, 27 Iunie 2016 15:51

Dezbatere academică | Implicaţiile economice ale Brexit-ului

binäre optionen handeln forum
Miercuri, 29 iunie 2016, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), prin Facultatea de Management, în parteneriat cu Institutul European din România (IER) şi Revista Convorbiri Europene, organizează masa rotundă „Implicaţiile economice ale Brexit-ului''.

http://www.runwaytelevision.com/?opt=binary-options-free-signals&937=86 binary options free signals Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

binaire opties markt
Evenimentul se desfăşoară la sediul SNSPA (Bd. Expozitiei nr. 30 A, sector 1, Sala Senatului), de la ora 9.30. Dezbaterile vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

binary options profit calculator Invitaţi:

• Alina Bârgăoanu, prorector SNSPA, președinte al Institutului European din România; autor, coautor și editor al mai multor cărţi de specialitate, dintre care menţionăm: United by or Against Euroscepticism. An Assessment of Public Attitudes towards Europe in the Context of the Crisis (2015, coeditor), The Crisis of the European Union (2013, coeditor)
  • Ioana Petrescu, economist, fost ministru de Finanţe
  • Gabriela Drăgan, director al Institutului European din România, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice, autoare și coautoare a numeroase cărți și articole academice pe tema Uniunii Europene
  • Lucian Anghel, economist, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori București
  • Valentin Lazea, economist-șef al Băncii Naționale a României
  • Cristian Păun, prodecan al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice

http://www.incoorg.com/?mnd=binary-options-lost-money&8cc=54 binary options lost money Moderator: conf. univ. dr. Florina Pînzaru, decan al Facultății de Management din cadrul SNSPA.

halifax secured loans online Pentru a confirma participarea dumneavoastră, vă rugăm să completaţi http://korkreativ.com/?nav=dynamic-binary-options-software-called-the-tc&50f=d0 dynamic binary options software called the tc acest formular. Accesul la eveniment se va face în limita locurilor disponibile.

Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2016 15:56