Marți, 19 Iulie 2016 15:48

Admiterea la SNSPA | Studii de licenţă | Studii de masterat

Anul acesta, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează concursurile de admitere la studii universitare de licenţă şi de masterat în luna iulie.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

 
 

Admitere la studii de licenţă | Sesiunea iulie 2016

Vineri, 15 iulie 2016, încep înscrierile la Facultatea de Administraţie Publică. Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice îi aşteaptă pe candidaţi pentru înscrierea la examenul de admitere, începând de luni, 18 iulie 2016, iar Facultatea de Management, de marţi, 19 iulie 2016. Calendarul admiterii, aici.
Facultatea de Ştiinţe Politice a început selecţia candidaţilor încă din primăvară. La prima sesiune de pretestare, desfăşurată în luna aprilie 2016, candidaţii au avut ocazia să-şi evalueze cunoştinţele la disciplinele de concurs. Cei care vor dori să obţină o notă mai mare, precum şi cei care nu au participat la sesiunea din primăvară, o pot face în cea de-a doua sesiune de pretestare, desfăşurată în luna iulie. Înscrieri până pe 16 iulie, pe admitere.politice.ro.
În acest an, la SNSPA, fișa de înscriere la admitere se completează online, după care se aduce printată, cu tot dosarul, la sediul facultății. Actele necesare înscrierii, aici.
Fişele de înscriere, pentru fiecare facultate, pot fi completate aici.

SNSPA scoate la concurs 750 de locuri la buget, repartizate astfel:
  • Facultatea de Administraţie Publică: 225 de locuri
  • Facultatea de Comunicare Şi Relaţii Publice: 200 de locuri
  • Facultatea de Management: 75 de locuri
  • Facultatea de Ştiinţe Politice: 250 de locuri

Locuri alocate pentru cetățenii de etnie romă
Locuri alocate candidaţilor din Republica Moldova, cu bacalaureat în România 


La toate programele de studii organizate de SNSPA, accesul este posibil doar prin examen de admitere. Condiţiile de admitere au rămas aceleaşi ca cele de anul trecut. Evaluarea candidaţilor care se pregătesc pentru a deveni studenţi SNSPA este foarte importantă, fiind dovada că aceştia dispun de pregătirea ce le asigură şanse de reuşită în cei trei ani de facultate. Condiţiile de admitere, aici.

Pentru a permite candidatului să-şi identifice nivelul de cunoştinţe, astfel încât să-şi poata defini o strategie de pregătire cât mai realistă, cele mai multe dintre facultăţile SNSPA au anunţat din timp lista de posibile subiecte şi întrebări de concurs, astfel încât candidaţii să fie bine pregătiţi pentru admitere. Subiecte posibile pentru Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi la Facultatea de Management, aici.
 
 

Admitere la studii de masterat | Sesiunea iulie 2016

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) are un portofoliu complex, format din peste 50 de programe de masterat, în domenii precum: științe politice, ştiinţe ale comunicării, sociologie, ştiinţe administrative, relații internaționale. Programele de masterat sunt proiectate atât pentru aprofundarea cunoştinţelor, dar şi în funcție de exigențele unui mediu socio-profesional dinamic, aflat într-o perpetuă schimbare. Lista programelor de masterat, aici.

Toate facultăţile din cadrul SNSPA organizează admiterea la masterat în sesiunea iulie 2016.
Calendarul admiterii, aici.

În acest an, la SNSPA, fișa de înscriere la admitere se completează online, după care se aduce printată, cu tot dosarul, la sediul facultății. Actele necesare înscrierii, aici.
Fişele de înscriere, pentru fiecare facultate, pot fi completate aici.

Pentru admiterea la masterat, SNSPA scoate la concurs 875 de locuri la buget, repartizate astfel:
  • Facultatea de Administraţie Publică: 155 de locuri
  • Facultatea de Comunicare Şi Relaţii Publice: 350 de locuri
  • Facultatea de Management: 40 de locuri
  • Facultatea de Ştiinţe Politice: 160 de locuri
  • Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană: 170 de locuri
 
 Masterat FAP afis Masteratele Facultăţii de Administraţie Publică, pentru o carieră de succes în instituţiile publice naţionale şi europene                                                                       
 Masterate FCRP 13 programe de masterat pentru viitorii specialişti în comunicare
 FM AFIS Admitere pentru manageri de succes
 masterate FSP 160 de locuri la buget la masteratele de elită ale Facultății de Științe Politice
 DRIIE tot 10 programe de masterat pentru viitorii specialişti în relaţii internaţionale, diplomaţie şi studii de securitate

 

Ultima modificare Marți, 19 Iulie 2016 15:53