Luni, 24 Octombrie 2016 19:00

Proiecţia filmului "Blocul"

60 sekunden binäre optionen Luni, 24 noiembrie ora 19, Masteratul de Studii Vizuale și Societate (Facultatea de Ştiinţe Politice) reia seria proiecțiilor KinoSOCIAL cu documentarul "Blocul" (regia: Maria Șlălaru, 2016).

online broker binäre optionen

kosten für binäre optionen "Filmul Blocul jonglează între trecutul comunist al unui cartier de blocuri și realitatea de zi cu zi a locatarilor sub coordonarea riguroasă a unui administrator implicat trup și suflet pentru bunul mers al colectivului". (Astra Film Festival 2016)

account demo opzioni binarie

Filmul Mariei Șălaru (editat și montat de Ileana Szasz) a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun documentar la Festival Internacional de Cine y Arquitectura (Oviedo) și se regăsește în programul "România portretizată în filmul documentar" la Astra Film Festival, desfășurat la Sibiu în perioada 17-23 octombrie 2016.

trading plan opzioni binarie

http://jonmcculloch.com/or/105/swiss-opzione-binaria.html swiss opzione binaria Le vom avea alături, pentru discuta după proiecția în cadrul seriei KINOSOCIAL, pe Maria Șălaru și Ileana Szasz luni, 24 octombrie, ora 19.00 la Sala Multifuncțională (parter) a SNSPA.

come guadagnare con le opzioni binarie
Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 13:01