Joi, 24 Noiembrie 2016 18:00

Prima întâlnire a absolvenţilor de psihologie din SNSPA

opzioni binarie poste italiane Joi, 24 noiembrie 2016, absolvenţii celor 6 promoţii care au urmat specializarea Psihologie sunt aşteptaţi la prima întâlnire Alumni Psihologie SNSPA.

payday loan direct lenders no credit check

binaire opties beste broker
Evenimentul, organizat de Departamentul de Sociologie al Facultăţii de Ştiinţe Politice, se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A), parter, Sala Multifuncţională, începând cu ora 18:00.

expert advisor für binäre optionen La eveniment sunt aşteptaţi şi studenții actuali ai acestei specializări.

binäre optionen betrug Absolvenţii vor susţine o prezentare a parcursului lor profesional în domeniul psihologiei, urmată de o scurtă discuție pe baza unei teme de interes pentru studenți și o sesiune de Q&A.

fast cash finder Aceste întâlniri vor fi organizate periodic şi vizează atât inițierea și dezvoltarea unei rețele de alumni a specializării Psihologie, dar şi deschiderea orizonturilor de carieră pentru studenți şi stimularea sprijinului și cooperării student – absolvent.

binary options adx strategie Pentru a confirma participarea dumneavoastră, vă rugăm să completaţi acest formular, până vineri, 18 noiembrie 2016. Accesul la eveniment se va face în limita locurilor disponibile

Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2016 13:38