Miercuri, 16 Noiembrie 2016 14:30

Cartea: între pasiune și business | Prelegere susținută de prof. Helge Rønning, Universitatea din Oslo

http://jonmcculloch.com/or/72/opzioni-binarie-a-quanto-e-meglio-farle.html Miercuri, 16 noiembrie 2016, Ambasada Norvegiei la București și Centrul Cultural Culture Mix al Facultății de Management  invită comunitatea academică la o dezbatere pe tema Cartea: între pasiune și business.

demo traiding

enter Evenimentul este prilejuit de vizita în România a dlui Helge Rønning, profesor emerit al Universității din  Oslo. Prof. Helge Rønning este specialist în comunicare și media și o voce proeminentă a dezbaterii academice privind libertatea de exprimare. În prezent, prof. Helge Rønning este directorul proiectului “Vocea Chinei în Africa” al Consiliului Norvegian pentru Cercetare.

opzioni binarie sistemi

http://www.dr-riffel.de/oo/63/1101.html La întâlnirea cu membrii comunității academice a SNSPA, prof. Helge Rønning va prezenta modele de afaceri din industria cărții din Norvegia și oportunități de colaborare, de finanțare în acest domeniu. La dezbatere participă și Bogdan Hrib, scriitor și editor. Acesta va prezenta piața de carte din România și preferințele românilor în acest domeniu. Discuții interesante se anunță în jurul întrebării Cum devine o carte un best-seller în condițiile evoluțiilor tehnologice și economice contemporane?

http://www.sgrewe.de/ok/122/binre-optionen-fundamentalanalyse.html

enter site Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA, sala Multifuncțională, parter, începând cu ora 14:30.

http://jonmcculloch.com/or/107/trading-in-opzioni-binarie-diletta-girotto-download.html trading in opzioni binarie diletta girotto download
Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 10:45