Joi, 24 Noiembrie 2016 10:00

Training pentru studenţi Responding to a CBRNE incident

strategie vincenti opzioni binarie Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizeaza joi, 24 noiembrie 2016, în parteneriat cu proiectul european EDEN ( http://crvvantage.com/bp/82/oscillatore-gator-opzioni-binarie.html oscillatore gator opzioni binarie End-user driven binäre optionen automatisch DEmo for cbr http://www.evcilbahce.com/bb/1/opzioni-binarie-60-secondi-strategie-vincenti.html opzioni binarie 60 secondi strategie vincenti Ne), trainingul Responding to a CBRNE incident.

signalgeber binäre optionen  

bos binäre optionen Proiectul EDEN este finanțat de către Comisia Europeană în cadrul programului de cercetare FP7, iar unul din obiectivele principale ale proiectului este să crească reziliența populației ca răspuns la incidente CBRNE (accidente tehnologice și incidente teroriste  cauzate de agenți robot per opzioni binarie gratis Chimici, http://citrusfx.com/bw/79/1362.html opzioni binarie nessun strumento di analisi Biologici, cosa vuol dire lavorare con le opzioni binarie Radiologici, http://www.jaleh.de/or/27/ binäre optionen 25 Nucleari și validita opzioni binarie Explozibili).  

strategie opzioni binarie.info Trainingul este susținut de către două fime din Marea Britanie, CBRNE Ltd and Watership Associates, specializate în probleme de securitate și răspuns la dezastre.

Prin acest program, Facultatea de Comunicare și Relații Publice oferă studenților interesați oportunitatea să învețe despre reziliența în cadrul dezastrelor, cum să se pregătească pentru dezastre și cum să reacționeze la un incident CBRNE, astfel încât să se protejeze pe sine și pe cei apropiați.

Trainingul va avea loc în sala 311 între orele 10.00 si 15.00 și va fi susținut în limba engleză.

Pentru înscrieri trimiteti un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care menționați numele, forma de învățământ și anul de studiu. Termenul limită pentru înscrieri este marți, 22 noiembrie 2016.

Detalii despre proiectul EDEN și firmele partenere găsiți la:
https://www.eden-security-fp7.eu/
http://www.cbrneltd.com/
http://www.watership-associates.com/

Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2016 14:40