Miercuri, 07 Decembrie 2016 10:00

Prelegere despre normele internaţionale şi responsabilităţile statelor în protejarea libertăţii de expresie

winst met binaire opties Miercuri, 7 decembrie 2016, Facultatea de Administraţie Publică organizează prelegerea susţinută de Joan Barata Mir, cu tema “The role of international norms and international organisations, and the responsibilities of States in the protection of freedom of expression”. Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA, parter, Sala Multifuncţională, începând cu ora 10.00.

http://bremer-handballcup.de/?pq=bin%C3%A4re-optionen-tipps-buch&c39=6b binäre optionen tipps buch

http://www.eubiom.com/?page=no-deposit-welcome-bonus-binary-options no deposit welcome bonus binary options
Joan Barata Mir este expert internaţional în libertatea de expresie, libertatea presei şi a reglementărilor din domeniu. A fost consilier principal la Biroul Reprezentantului OSCE privind Libertatea Presei şi șef de cabinet al președintelui și secretar general al Consiliului Audiovizualului din Catalonia.

http://jpbijleveld.nl/?ph=trading-in-binaire-opties&2f3=b1 trading in binaire opties

http://www.inindiya.com/?pot=binary-options-in-qatar&278=51 binary options in qatar Prelegerea va explora modul în care libertatea de exprimare este recunoscută și protejată ca drept fundamental, precum și mecanismele existente la nivel internațional, în scopul de a proteja și de a promova cele mai bune practici, precum şi modul în care statele interacționează cu actorii internaționali în acest domeniu.

beskatning af binære optioner

http://www.cantinazapata.com/?ps=being-a-binary-options-broker&8e4=03 being a binary options broker  

Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 11:41