Vineri, 07 Aprilie 2017 10:00

A patra ediție a conferinței anuale studențești a Facultății de Științe Politice

go to link Cea de-a patra ediție a conferinței anuale studențești a Facultății de Științe Politice (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) va avea loc în perioada 7-8 aprilie 2017. Articolele științifice și proiectele de cercetare pot viza orice temă din cadrul științelor politice, filosofiei politice, metodologiei cercetării sociale, sociologiei, antropologiei, relațiilor internaționale și studiilor europene.

www iqoptio com

http://www.salles-online.com/mz/smart-profit-system-binary-options Conferința este deschisă tuturor studentelor și studenților înscriși în ciclurile de licență sau masterat ale facultăților de științe politice, relații internaționale și sociologie din țară, interesați de activitatea de cercetare și care urmăresc sprijin și feedback în proiectele de cercetare legate de lucrarea de licență, disertație sau de interesele viitoare de cercetare.

siti ufficiali trading opzioni binaria

get link  

http://www.cam-adventures.com/mqq-1653

opzioni binarie a lunga scadenza Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi: - pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/conferintafsp/
- event https://www.facebook.com/events/796675093813543/
- la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

http://dolfinitygallery.com/ow/13/sistema-infallibile-opzioni-binarie.html
Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 14:42