Marți, 21 Martie 2017 17:00

Dezbaterea ”Provocările unei Cariere Internaționale”, alături de Excelenţa Sa, Ambasadorul Simona Miculescu

opzioni binarie approvate consob Marți, 21 martie 2017, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul SNSPA și Institutul pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (ICID) organizează dezbaterea ”Provocările unei Cariere Internaționale”, alături de Excelenţa Sa, Ambasadorul Simona Miculescu, Reprezentanta Secretarului General ONU și Directoarea Biroului ONU de la Belgrad.

payday advance in raleigh nc

direct lender cash advance no credit check Evenimentul face parte din programul de mentorat în carieră pentru dezvoltare ”Build-up Your Career in International Development”, organizat de ICID și programul de masterat ”Development, International Cooperation and Humanitarian Aid” din cadrul DRIIE și reprezintă o oportunitate pentru studenți, dar nu numai, de a dialoga cu experți naționali și internaționali din domeniu. Astfel, împreună cu doamna Ambasador Simona Miculescu, profitând de experiența Excelenţei Sale în diplomația multilaterală, vom dezbate teme precum:
• Care sunt primii pași într-o carieră în diplomație?
• Cum putem dezvolta o astfel de carieră și care sunt provocările sale?
• Cum se raportează diplomații din sistemul ONU la Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă?
• Care sunt domeniile pe care ar trebui să se axeze un tânăr profesionist care dorește să își consolideze o carieră în sistemul ONU?

secured loan calculator

opzione call Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expozitiei nr 30 A), Sala 804, etaj 8, începând cu ora 17:00.

instant loans no credit

st george personal loan Facebook Event

Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 14:47