Joi, 06 Aprilie 2017 18:00

Reuniunea absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA

here Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este una dintre instituțiile reprezentative de învățământ din România, care s-a afirmat ca o şcoală de comunicare de renume.  În 24 de ani de activitate, profesorii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA au format peste 14.000 de absolvenţi de studii de licenţă, masterat, doctorat şi studii postuniversitare, generații de experți în domeniile comunicării, relaţiilor publice şi publicităţii.

enter

http://www.big-save.club/mu/www-lbinary-com www lbinary com Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA se mândrește cu absolvenţii săi, mulţi dintre ei fiind o sursă de inspiraţie pentru noile generaţii.

opzioni binarie conto

Joi, 6 aprilie 2017,  absolvenţii și prietenii Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) sunt invitați să participe la o reuniune specială. Se vor reuni pentru prima dată în cadrul unei întâlniri formale, în noul sediu al SNSPA, reprezentanții diferitelor generații care s-au format la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA, alături de foști și actuali profesori.

0pzioni binarie 60 secondi

operazioni binarie regulated options è una bufala
La eveniment vor participa: prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice şi trei invitaţi speciali din rândul absolvenţilor: Excelenţa Sa, Tatiana Iosiper, Ambasadorul României în Japonia (mesaj video), Anca Oreviceanu, Dacia şi Grup Renault Romania şi Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner, The Public Advisors.

opzioni binarie segue l andamento borse in tempo reale Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, etajul 1, Amfiteatrul 1, începând cu ora 18:00. Înscrieri, aici.

go to link Detalii, aici.

autopzioni binarie trading come cominciare a wuadagnare  

Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 13:39