Joi, 06 Aprilie 2017 18:00

Reuniunea absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este una dintre instituțiile reprezentative de învățământ din România, care s-a afirmat ca o şcoală de comunicare de renume.  În 24 de ani de activitate, profesorii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA au format peste 14.000 de absolvenţi de studii de licenţă, masterat, doctorat şi studii postuniversitare, generații de experți în domeniile comunicării, relaţiilor publice şi publicităţii.

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA se mândrește cu absolvenţii săi, mulţi dintre ei fiind o sursă de inspiraţie pentru noile generaţii.

Joi, 6 aprilie 2017,  absolvenţii și prietenii Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) sunt invitați să participe la o reuniune specială. Se vor reuni pentru prima dată în cadrul unei întâlniri formale, în noul sediu al SNSPA, reprezentanții diferitelor generații care s-au format la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA, alături de foști și actuali profesori.


La eveniment vor participa: prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice şi trei invitaţi speciali din rândul absolvenţilor: Excelenţa Sa, Tatiana Iosiper, Ambasadorul României în Japonia (mesaj video), Anca Oreviceanu, Dacia şi Grup Renault Romania şi Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner, The Public Advisors.

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, etajul 1, Amfiteatrul 1, începând cu ora 18:00. Înscrieri, aici.

Detalii, aici.

 

Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 13:39