Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 09:00

Prima sesiune de pretestare la Facultatea de Ştiinţe Politice

investire su opzioni binarie Sâmbătă, 8 aprilie 2017, va avea loc prima sesiune de pretestare pentru admiterea la Facultatea de Ştiinţe Politice, desfăşurată la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1). Ultima zi de înscrieri online, pe admitere.politice.ro: 6 aprilie 2017.

http://diradelarosa.com/bk/4/tipi-di-opzioni-binarie.html tipi di opzioni binarie Mai multe detalii despre programul sesiunii de pretestare, aici.

binäre option rub eur Candidaţii vor avea C.I. şi chitanţa de achitare a taxei/ adeverinţa că cel puţin unul dintre părinţi este cadru didactic. Nu este permis accesul în săli cu materiale informative şi echipamente electronice.

ottimo indicatore gratis per opzioni binarie  

http://www.evcilbahce.com/bb/70/opzioni-binarie-60-sec-costruire-media-mobile.html opzioni binarie 60 sec costruire media mobile Admiterea la specializările Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene

http://www.evcilbahce.com/bb/49/come-impostare-opzioni-binarie-sulle-tendenze.html come impostare opzioni binarie sulle tendenze http://www.eepdenver.org/ot/94/strategia-coppie-di-valute-correlate-opzioni-binarie-profitto-or-guadagno.html strategia coppie di valute correlate opzioni binarie profitto or guadagno Accesul în săli se va face începand cu ora 8:00. Examenul va incepe la ora 9:00.

http://www.eepdenver.org/ot/80/opzioni-binarie-strumenti.html opzioni binarie strumenti Admiterea la specializările Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene se face prin examen scris, susținut în două sesiuni de pretestare, la una dintre următoarele discipline, la alegere:
•    filosofie
•    sociologie
•    economie
•    psihologie
•    istorie
•    matematică

binäre optionen volumen Admiterea la specializările Sociologie și Psihologie

http://gunaydinet.com/pi/13/vivere-con-le-opzioni-binarie.html vivere con le opzioni binarie Interviu, specializarea Sociologie, ora 10,00, sala 706 (et. 7)
come fare un back test strategia opzioni binarie Interviu, specializarea Psihologie, ora 10,00, sala 710 (et. 7)
http://www.parsytec.de/of/95/handeln-mit-binre-optionen-demo.html handeln mit binäre optionen demo Intrarea se va face în ordine alfabetica.

Admiterea la specializările Sociologie și Psihologie se face în două sesiuni de pretestare în lunile aprilie și iulie, pe baza a două criterii de evaluare:
•   Interviu: constă în susținerea unei scrisori de intenție în fața comisiei de pretestare (sesiunile aprilie și iulie) și se notează cu admis/respins.
•   Nota la una dintre discipline examenului de bacalaureat: sociologie, psihologie, economie, matematică, limba română, filosofie sau logică și argumentare (pe baza acestei note se va face ierarhizarea).

Tematica interviului, aici.
Structura scrisorii de intenţie şi informaţii legate de interviu, aici.

Atenţie!

In situatia in care un candidat nu se regaseste in liste, este rugat sa se prezinte la secretariatul Facultatii de Stiinte Politice (et. 7, cam. 716), dupa cum urmeaza:
•    Pentru proba scrisa, specializările Stiinte Politice/ Relatii Internationale si Studii Europene, la ora 7.45.
•    Pentru interviu, specializările Sociologie/Psihologie, la ora 9.45.

Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2017 11:54