Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 09:00

Prima sesiune de pretestare la Facultatea de Ştiinţe Politice

go Sâmbătă, 8 aprilie 2017, va avea loc prima sesiune de pretestare pentru admiterea la Facultatea de Ştiinţe Politice, desfăşurată la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1). Ultima zi de înscrieri online, pe admitere.politice.ro: 6 aprilie 2017.

click Mai multe detalii despre programul sesiunii de pretestare, aici.

http://coconutcharcoalindonesia.com/mqr-12791 Candidaţii vor avea C.I. şi chitanţa de achitare a taxei/ adeverinţa că cel puţin unul dintre părinţi este cadru didactic. Nu este permis accesul în săli cu materiale informative şi echipamente electronice.

http://dwfitnessandnutrition.com/mm/trade-1-euro  

opzioni binarie demo senza registrazione Admiterea la specializările Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene

http://www.enterijermaximum.com/bf/44/best-broker-per-opzioni-binarie.html best broker per opzioni binarie http://www.grabit-coupons.com/mj/broker-option-binaire-s-rieux Accesul în săli se va face începand cu ora 8:00. Examenul va incepe la ora 9:00.

binã re option Admiterea la specializările Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene se face prin examen scris, susținut în două sesiuni de pretestare, la una dintre următoarele discipline, la alegere:
•    filosofie
•    sociologie
•    economie
•    psihologie
•    istorie
•    matematică

http://gibaldi.pl/mn/tracking-con-anyoption-forum Admiterea la specializările Sociologie și Psihologie

see Interviu, specializarea Sociologie, ora 10,00, sala 706 (et. 7)
http://www.pettigna.com/me/426/software-automatici-per-opzioni-binarie.html Interviu, specializarea Psihologie, ora 10,00, sala 710 (et. 7)
http://core94.com/mp/625/cosa-sono-le-opzioni-binarie-nell-trading.html Intrarea se va face în ordine alfabetica.

Admiterea la specializările Sociologie și Psihologie se face în două sesiuni de pretestare în lunile aprilie și iulie, pe baza a două criterii de evaluare:
•   Interviu: constă în susținerea unei scrisori de intenție în fața comisiei de pretestare (sesiunile aprilie și iulie) și se notează cu admis/respins.
•   Nota la una dintre discipline examenului de bacalaureat: sociologie, psihologie, economie, matematică, limba română, filosofie sau logică și argumentare (pe baza acestei note se va face ierarhizarea).

Tematica interviului, aici.
Structura scrisorii de intenţie şi informaţii legate de interviu, aici.

Atenţie!

In situatia in care un candidat nu se regaseste in liste, este rugat sa se prezinte la secretariatul Facultatii de Stiinte Politice (et. 7, cam. 716), dupa cum urmeaza:
•    Pentru proba scrisa, specializările Stiinte Politice/ Relatii Internationale si Studii Europene, la ora 7.45.
•    Pentru interviu, specializările Sociologie/Psihologie, la ora 9.45.

Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2017 11:54