Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 12:00

Prima întâlnire a Cercului ştiinţific de Studiu în Management Sistemic

Cercul Științific de Studiu în Management Sistemic aduce împreună practicieni, cercetători, studenți, antreprenori și funcționari publici interesați de studiul aplicat în domeniul Managementului Sistemic și eficientizarea proceselor dinamice din organizații.


Prin workshop-uri practice dedicate și deschise publicului larg, participanții descoperă particularitățile și gradul de eficiență al acestui mod de management al sistemelor și au ocazia de a dezbate pe larg despre dinamica acestor procese foarte interesante.

Antreprenorii, directorii executive, consiliile de administrație  și funcționarii publici trebuie să lucreze în mod constant la modul în care creează valoare, generează un impact puternic și reușesc să facă  diferența pe piată si în societate/comunitate. Acest lucru le permite să mențină și să extindă capacitatea de acțiune, de luare a deciziilor, precum și schimbarea organizațiilor lor.

În cadrul acestui cerc științific vom pune în practică elemente inovative de îmbunătățire și analiză a eficienței proceselor dinamice din organizații.

Cercul științific este coordonat de lect. univ. dr. Costin Dămăşaru și este organizat sub tutela Facultății de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Prima întâlnire a Cercului ştiinţific va avea loc sâmbăta, 8 aprilie 2017, de la ora 12:00, la sediul SNSPA, parter, sala P04.
Informații suplimentare se pot obține trimițând un mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 13:19