Miercuri, 07 Iunie 2017 16:30

Profesorul Juan Fernando Galvan Reula, Doctor Honoris Causa al SNSPA

http://gunaydinet.com/pi/5/opzioni-binarie-metodo-infallibile.html Miercuri, 7 iunie 2017, Şcoala Naţională de Studii Politice si Administrative (SNSPA) va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa profesorului Juan Fernando Galvan Reula, rector al Universităţii din Alcalá şi preşedinte al Forului Academic Permanent America Latină și Caraibe – Uniunea Europeană.

masaniello progressivo per opzioni binarie

go to site Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etaj 8, Sala multifuncţională, începând cu ora 16.30. Vă rugăm să confirmaţi participarea, completând acest formular, până marti, 6 iunie 2017.

http://www.massive-coupon.com/mk/grafici-trade-binari

enter site Juan Fernando Galvan Reula este o personalitate a vieții academice spaniole și latino-americane.

list of all binary option brokers Juan Fernando Galvan Reula deține masteratul (1979) și doctoratul în engleză (1981), la Universitatea din La Laguna, Tenerife, unde a fost numit, în 1990, şef al Catedrei de Limba Engleză. Din 1994 este profesor universitar la Universitatea din Alcalá, Madrid, unde a deținut pe parcursul anilor mai multe funcții administrative, precum şef al Catedrei de Limbi Moderne (1995-2002), vicerector pentru Departamente (2002-2006) și vicerector pentru Planificarea Academică și Personal (2006-2008). În prezent, profesorul Galvan Reula este rectorul Universității din Alcalá, fiind reales pentru al doilea mandat între 2014-2018. Mai mult, profesorul Galvan Reula este membru în organe de conducere ale unor asociații internaționale din mediul academic, precum Asociația Internațională a Președinților de Universități sau Forul Academic Permanent America Latină și Caraibe – Uniunea Europeană.

http://core94.com/mp/48/ binären optionen erfahrung Juan Fernando Galvan Reula a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea din Glasgow (2012), Universitatea Națională Autonomă din Nicaragua din León (2012), Universitatea Națională din Villarrica del Espíritu Santo din Paraguay (2014) și Universitatea San Sebastián din Chile (2016). De asemenea, i-au fost acordate numeroase distincții academice de către universități din Germania, Marea Britanie, Rusia, Spania, Chile, Columbia, Nicaragua, Paraguay sau Republica Dominicană.

http://cameralove.org/mq/default/siti-investire-su-opzioni-binarie siti investire su opzioni binarie Profesorul Galvan Reula este autor a peste 200 de publicații, printre care enumerăm "Învățământul superior global: o perspectivă din Spania" (2016), "Zece provocări pentru universitățile ibero-americane pe orizontul 2031" (2015), "Predarea și cercetarea universitară în spațiul ibero-american" (2014), "Dezvoltarea spațiului euro-latino-american al învățământului superior. Politici, programe și mecanisme. Mobilitate, recunoașterea calificărilor, diplome" (2013) sau "Acreditarea cadrelor didactice universitare din Spania" (2011).

go to site Profesorul Galvan Reula a susținut peste o sută de cursuri, prelegeri şi seminarii în universități din Spania şi din: Albania, Bulgaria, Chile, Republica Dominicană, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Mexic, Nicaragua, Polonia, Slovenia, Turcia, Regatul Unit, SUA şi România.

here Contribuția sa în procesul de internaționalizare a învățământului superior în spațiul euro-latino-american este una semnificativă atât prin activitatea pe care o desfășoară în cadrul Consiliului Academic Biregional al Forului Academic Permanent America Latină și Caraibe – Uniunea Europeană, cât și prin activitățile pe care le conduce în cadrul  Universității din Alcalá, consolidând relațiile academice cu universități din cele două regiuni sau crescând numărul mobilităților studențești și ale personalului didactic.

Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2017 14:03