Miercuri, 01 Iunie 2016 10:00

Cea de-a XIV-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților ComunicarTe 2016

paycheck advance omaha În luna iunie 2016, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice organizează cea de-a XIV-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților wo kann man binäre optionen handeln ComunicarTe 2016.

binaire opties proberen

top binary options brokers uk
Sunt invitaţi să participe studenţii din cadrul SNSPA, studii universitare de licenta si masterat, și din alte universităţi cu specializări conexe.

cash advance martinez ca Tema ediţiei de anul acesta, Conflict, consens, comunicare, permite abordarea unui spectru larg de subiecte din arii de cercetare precum: comunicarea organizațională, comunicarea interpersonală, relații publice, marketing și branding, comunicarea publicitară, comunicarea politică etc. Mai mult, pentru a crește numărul participanților și a susține rezultatele activităților de cercetare întreprinse de studenți, menționăm că va exista și o secțiune distinctă (”Varia”) în care pot fi înscrise lucrări ce abordează teme conexe.  

binary options que es Mai multe detalii referitoare la calendarul evenimentului puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului: binary options international review www.comunicartefcrp.wordpress.com

Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 10:29