Joi, 17 Martie 2016 17:00

Workshopul "Communicating Europe to Europeans"

Joi, 17 martie 2016, Center for EU Communication Studies organizează ultimul workshop din cadrul Chair-ului Jean Monnet "Communicating Europe to Europeans". Acesta va avea loc la sediul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (Bd. Expoziției nr. 30 A, sector 1), în sala 508 (etajul 5), între orele 17:00 - 18:30.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Sub deviza "Let’s Communicate about EU Communication!", workshop-ul are ca obiectiv constituirea unui mediu de dezbatere cu privire la beneficiile politicii de comunicare a UE.

Discutarea în cadru academic a subiectelor care țin de edificarea și funcționarea sferei publice europene devine esențială în contextul în care distanța simbolică dintre UE și cetățenii săi a crescut în mod constant, alimentată de o serie de crize dificil de gestionat: criza euro, criza din Ucraina și, cel mai recent exemplu, criza refugiaților.

Evenimentul se bucură de participarea doamnei Gabriela Drăgan, directorul Institutului European din România, domnului Alexandru Coita, expert politică externă, fost secretar de stat și reprezentant al Parlamentului la UE, și doamnei prof. univ. dr. Alina Bărgăoanu, Jean Monnet Chair "EU Communication and the European Public Sphere", prorector SNSPA.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 10 martie 2016.

Persoane de contact:

Flavia Durach (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) și Marina Enache (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Ultima modificare Miercuri, 09 Martie 2016 11:10