Luni, 11 Aprilie 2016 16:00

Prelegere susţinută de Excelenţa Sa Dl. Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone în România.

bin%C3%83%C2%83%C3%82%C2%A4re optionen vor und nachteile Luni, 11 aprilie 2016, ora 16:00, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o prelegere susţinută de Excelenţa Sa Dl. Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone în România.

trading 212 binary options

binaire opties oefenen Evenimentul face parte dintr-o serie de întruniri cu ambasadori ai statelor membre ale Uniunii Europene în România, întruniri ce au ca temă comună Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. România se pregătește pentru asumarea acestei Președinții rotative în a doua jumătate a anului 2019.

http://www.mircon.de/?ox=gta-online-makkelijk-geld-verdienen&84c=1e gta online makkelijk geld verdienen

binary options buddy v4 download Scopul acestui eveniment este de a oferi studenților un spațiu propice pentru a dezbate diferite idei și perspective și de a învăța din experiența altor țări care au deținut sau care vor deține Președinția Consiliului UE despre provocările și oportunitățile pe care le presupune pentru fiecare țară exercitarea acestui rol. Astfel, luni, 11 aprilie 2016, Excelența Sa Dl. Marcin Wilczek va discuta cu masteranzii DRIIE despre Președinția Poloneză a Consiliului UE din 2011.

http://makelaardijconsultants.nl/?pg=binaire-optie-strategieen&fbb=0b binaire optie strategieen Organizarea prelegerii este sprijinită de Modulul Jean Monnet EU*Ro Media.

binary options guaranteed profit Evenimentul se va desfășura în limba engleză, la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30A, sector 1, București) în sala 428.

Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2016 12:46