Joi, 02 Iunie 2016 16:30

De la Pasiunea pentru Sport la Business | Sesiune de coaching

get link Joi, 2 iunie, ora 16.30, studenții Facultății de Management vor avea ocazia de a participa la o sesiune de coaching susținută de reprezentanții celui mai important retailer de echipamente sportive la nivel european – DECATHLON.

bonus operazioni binarie

Cezar Nicolaescu (Director Decathlon) și Constantin Dascălu (Marketing Manager) vor discuta despre importanța planificării strategice în transformarea pasiunii pentru sport într-un business profitabil: de la dezvoltarea unei culturi a sportului în cadrul companiei la inovare la nivel de produs și engagement prin crearea de comunități de brand.

go site Participanții vor descoperi ce înseamnă să faci business din pasiunea și care sunt valorile care susțin creșterea brandului DECATHLON joi, 2 iunie 2016, la ora 16.30, în sala multifuncţională.

go site Numărul de locuri este limitat.

see  

http://cameralove.org/mq/default/binary-option-strategies-for-beginners Perseverență și motivație – pasiune și spirit competitiv – trademarks ale managerului performant

binäre optionen youtube Decathlon provoaca viitorii manageri sportivi din cadrul FM să participe la concursul foto Bring it on! In perioada 23-27 mai, studenții FM pot câștiga o invitatie la sesiunea de coaching  Decathlon <De la Pasiune pentru sport la business> prin postarea unei fotografii pe grupul de FB al facultatii cu sportul  practicat de managerii competitivi pentru a crește performanța la job (‪#‎sportnbusiness). 

http://www.desirebutik.pl/mb/binary-option-delta-formula Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.

Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 14:23