Joi, 02 Iunie 2016 16:30

De la Pasiunea pentru Sport la Business | Sesiune de coaching

binäre optionen demokonto ohne einzahlung Joi, 2 iunie, ora 16.30, studenții Facultății de Management vor avea ocazia de a participa la o sesiune de coaching susținută de reprezentanții celui mai important retailer de echipamente sportive la nivel european – DECATHLON.

binäre optionen boerse bz

ottimo indicatore gratis per opzioni binarie Cezar Nicolaescu (Director Decathlon) și Constantin Dascălu (Marketing Manager) vor discuta despre importanța planificării strategice în transformarea pasiunii pentru sport într-un business profitabil: de la dezvoltarea unei culturi a sportului în cadrul companiei la inovare la nivel de produs și engagement prin crearea de comunități de brand.

http://www.liberossa.com/bh/98/strategie-15-minuti-opzioni-binarie.html strategie 15 minuti opzioni binarie

http://www.parsytec.de/of/35/binre-optionen-ber-metatrader-handeln.html binäre optionen über metatrader handeln Participanții vor descoperi ce înseamnă să faci business din pasiunea și care sunt valorile care susțin creșterea brandului DECATHLON joi, 2 iunie 2016, la ora 16.30, în sala multifuncţională.

http://billbrickey.com/bq/35/591.html opzioni binarie e tasse Numărul de locuri este limitat.

http://www.eepdenver.org/ot/62/migliori-time-frame-opzioni-binarie.html migliori time frame opzioni binarie  

http://cbsteel.net/bo/63/iniziare-con-le-opzioni-binarie.html iniziare con le opzioni binarie Perseverență și motivație – pasiune și spirit competitiv – trademarks ale managerului performant

http://www.cdesoft.com/br/41/argento-nelle-opzioni-binarie.html argento nelle opzioni binarie Decathlon provoaca viitorii manageri sportivi din cadrul FM să participe la concursul foto Bring it on! In perioada 23-27 mai, studenții FM pot câștiga o invitatie la sesiunea de coaching  Decathlon <De la Pasiune pentru sport la business> prin postarea unei fotografii pe grupul de FB al facultatii cu sportul  practicat de managerii competitivi pentru a crește performanța la job (‪#‎sportnbusiness). 

http://www.bournecapital.com/bt/62/ocosa-sono-le-opzioni-binarie.html ocosa sono le opzioni binarie Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.

Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 14:23