Vineri, 22 Aprilie 2016 13:48

Steve Jobs – biografia actualizată, de Walter Isaacson

Nu este nevoie să utilizezi produsele companiei Apple pentru a citi această carte. Dar ea poate fi de folos dacă ești interesat să afli mai multe despre un vizionar, un om care a încercat, și a și reușit, să schimbe ceva în această lume, în domeniul său de activitate. Mai mult decât atât, viața lui Steve Jobs, așa cum a fost ea, ne poate fi o lecție tuturor. Este, cred, cel mai bun exemplu de om care nu a renunțat niciodată la viziunea și ideile sale, uneori chiar în ciuda celor mai apropiați colaboratori, sau a prietenilor.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Steve Jobs este omul care a știut foarte bine că drumul spre succes este pavat de eșecuri, critici, de obstacole care păreau inițial insurmontabile. Dar tot el este și cel care a știut că diferența dintre un om slab și unul puternic este dată de capacitatea de a merge mai departe, pe drumul ales, nu pe drumul văzut sau imprimat de alții. Succesul nu înseamnă doar laurii de la sfârșit, un cont impresionant în bancă, sau aplauzele din timpul unui discurs ținut în fața unor fani Apple. Succesul înseamnă să-ți împlinești visele. Atunci când asta se întâmplă poți spune, într-adevăr, că nu ai trăit degeaba.

GSKs goes off in Korea, generics. The countrys Ministry of Food and Seroquel order online Safety said 35 generic versions of have been Cartea lui Walter Isaacson a fost scrisă la inițiativa lui Steve Jobs și nu a fost condiționată de acesta în nici un fel. Nici măcar paragrafele cele mai puțin măgulitoare nu au fost scoase din carte, în ciuda strâmbăturilor din timpul lecturii. De aceea, profilul fondatorului Apple are și tușe critice, aspre, dar asta îl umanizează mai mult decât am fi tentați să credem de la o carte biografică.
Steve Jobs (biografia autorizată) este o carte despre viață și moarte, despre succes și eșec, despre viața personală și cea profesională. Personajul principal este departe de a fi erou, este un simplu om care a cheltuit, la un moment dat, circa 100.000.000 de dolari din banii lui, aproape toate economiile pe care le deținea la acel moment, pe companiile Next și Pixar, numai pentru a-și urma visul.

Puteți rezerva volumul Steve Jobs (biografia autorizată), de Walter Isaacson, utilizând contul individual din catalogul online al Bibliotecii SNSPA.

Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 13:51