Marți, 26 Aprilie 2016 12:08

The Rise and Fall of the Great Powers, de Paul Kennedy

payday loan companies edmonton În anul 1988, în numai 898 de pagini, istoricul britanic Paul Kennedy prezenta un tablou al istoriei moderne și contemporane a lumii, punctul de pornire fiind încercarea (reușită!) de a argumenta teoria conform căreia marile puteri hegemonice, după dobândirea acestui statut, nu mai au la îndemână decât drumul spinos către decădere. Explicația, foarte pe scurt, ține de evidența istorică: respectivele „imperii” își epuizează resursele, iar în final procesul duce la pierderea statutului de hegemon. Supraextinderea imperială, angajamentele de securitate rupte de realitate, competiția cu alte puteri duc, în cele din urmă, la decăderea unor imperii care păreau de neoprit în ascensiunea lor militară și politică.

binary options winning formula download

easy xp binary options review Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

instant unsecured loan

60 second binary options brokers uk
Pentru cine nu-l cunoaște, Paul Kennedy este un clasic realist al Relațiilor Internaționale. Potrivit acestuia, statele se simt permanent într-un pericol generat de nevoia de a-și spori securitatea într-un sistem internațional anarhic (în plan militar) și competitiv (în plan economic).   

opzioni binarie demo senza deposito

financing with no credit Paul Kennedy urmărește puterea națională și evoluția acesteia pe termen lung: de la începutul perioadei moderne (1500), până aproape de sfârștul Războiului Rece. Volumul nu a fost lipsit de critici (Charles Tilly, Anthony Giddens), dar rămâne, fără îndoială, de referință în bibliografia studenților de la Relații Internaționale și nu numai. În plus, reprezintă o adevărată desfătare intelectuală, mai ales pentru cei care doresc să înțeleagă mai multe despre lumea în care trăim.

money load Puteți rezerva Paul Kennedy, The Rise and Fall of the Great Powers, utilizând contul individual din catalogul online al Bibliotecii SNSPA.