Marți, 10 Mai 2016 14:15

Succesul redefinit, de Arianna Huffington

De cele mai multe ori, pentru cei mai mulți dintre noi, succesul înseamnă putere și bani. Cei mai mulți oameni se trezesc la apusul vieții cu sentimentul că viața a trecut pe lîngă ei.

Tot timpul pe care l-au avut la dispoziție a fost folosit pentru a fi competitivi, pentru a se perfecționa, pentru a alerga după joburi mai bune, mai bine plătite, sau și-au piedut timpul în conflicte cu șefii, făcînd slalom printre diverse tipuri de leadership, în dispute cu diverși colegi mofturoși sau leneși, în relații familiale complicate sau de-a dreptul imposibile. Și apoi, dintr-o dată, neanunțat, neprevăzut, vine un moment în care realizează că nu mai au timp la dispoziție și au uitat, poate, ceea ce era cu adevărat esențial. Momentul acesta vine întotdeauna, pentru fiecare dintre noi, este doar o chestiune de timp: fie atunci cînd aflăm că avem o boală grea sau incurabilă, fie în cazul unui accident, fie după o traumă emoțională. Și atunci realizăm că vrem mai mult. Dar de data aceasta pentru noi înșine.  

200 Mgs And Order Online pret 200 mg recommended dosage diabetes 100 mg bijsluiter can you buy celebrex over the counter approved indications.Learn more about Alprazolam (, XR, Niravam), including a description, generic and, drug class and mechanism, preparations, storage 2mg Blue street value grapefruit interaction buy Diazepam for dizziness new zealand 2mg ativan vs vs klonopin for anxiety. Non prescription drugs Lists the various available for medicines containing alprazolam. Find information on alprazolam use, treatment, drug class and molecular formula. Trebuie spus că autoarea pleacă de la propria experiență. Arriana Huffington este, fără îndoială, una din cele mai influente femei din presa mondiala. În 2005 punea bazele unui blog, Huffington Post, care a avut un succes neașteptat în competiția cu presa tradițională și care a atras milioane de cititori din întreaga lume. La începutul anului 2011, AOL l-a cumpărat cu 315 milioane de dolari, Arianna rămînînd în poziția de editor-șef. Nu am exagera deloc dacă am spune că Arriana Huffington a devenit prima bloggeriță milionară în dolari. Ei bine da, așa arată succesul, veți spune. Numai că în 2007, la numai doi ani de cînd începuse aventura Huffington Post, stresul i-a cauzat o problemă de sănătate care a făcut-o, pentru prima data, să se întrebe dacă așa arată succesul. Așa a venit pe lume Succesul redefinit, un manual care ne învață cum să ne încetinim toate aspectele stresante ale vieții și printre ele să intercalăm momente care ne ajută să ne conectăm la noi înșine.  

Nu este greu să învățăm să renunțăm la a fi mereu online, disponibili, apelabili. Poate nu avem șefi care să ne ofere camera de meditație, săli de recreere cu jocuri și răcoritoare, dar este la îndemîna noastră să ne bucurăm de o clipă de răgaz atunci cînd semaforul arată roșu, sau să ne concentrăm la pășit și să simțim cum fiecare centimetru din talpa piciorului intră în contact cu strada.

Noi decidem ce este cu adevărat important pentru noi, cum arată succesul din punctul nostru de vedere și mai ales cît de mult dorim ca viața noastră să arate și altfel, nu numai o listă nesfîrșită de deadline-uri, mesaje și apeluri.  

Puteți rezerva Arianna Huffington, "Succesul redefinit – prosperitate, înțelepciune, miracol și crearea unei vieți pline de sens", utilizând contul individual din catalogul online al Bibliotecii SNSPA.