Joi, 12 Mai 2016 11:39

Confesiunile unui vorbitor public, de Scott Berkun

Mulţi dintre noi avem, la un moment dat, bucuria de face prezentări în public, indiferent că este vorba despre un seminar la facultate, o situație pe care trebuie să o prezentăm într-o ședință, sau susținerea propriilor lucrări de licență, de disertație sau de doctorat. Avem impresia că redactarea prezentării/lucrării reprezintă piatra de încercare.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Abia în orele de dinaintea prezentării ne dăm seama că greul abia vine. Sîntem asaltați de o serie de întrebări cum ar fi:
„Cum să fac să scap de emoții?”
”Cîte slide-uri ar trebui să aibă prezentarea mea?”
”Care este cea mai bună soluție pentru a ține publicul cu ochii pe mine?”
”Dar oare…n-ar fi mai bine ca în public să fie cît mai puțini oameni fiindcă și așa nu am apucat să citesc prezentarea după ce am terminat-o și nu vreau să mă fac de rîs?”
„Care este cel mai rău lucru care mi se poate întîmpla la prezentare?”
„Ce să fac dacă lucrurile vor merge prost?”


Could cause syndrome? We studied 8,186 users who have side
Buy topamax 25mg from FDA and social media. Among them, 5 have syndrome. Există răspunsuri la aceste întrebări, oferite de experți care au găsit timp și energie să scrie despre succesele și insuccesele lor pentru a face experiența vorbitului în public mai ușoară și mai de succes. Pentru că, pînă la urmă, orice prezentare în public are un singur scop. Orice vorbitor în public este de fapt un „ambalaj” prin care un mesaj ajunge în bune condiții la public. Ambalajul acesta presupune și prezentarea în PowerPoint, dar nu numai: emoțiile noastre, vestimentația, pregătirea discursului, toate intră aici, chiar și felul în care reușim să depășim cele mai dificile situații.

Puteți rezerva Scott Berkun, "Confesiunile unui vorbitor public", utilizând contul individual din catalogul online al Bibliotecii SNSPA.

Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 11:42