Marţi, 19 iunie 2018, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa preşedintelui Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, E.S. Miroslav Lajčák. Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” (Calea Victoriei nr. 88, Bucuresti), începând cu ora 9:30.

Luni, 18 iunie 2018, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează dezbaterea intitulată „Viziunea media asupra Președinției române a Consiliului UE - Perspective pentru 2019”.

Banca Mondială, în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), organizează, la București, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, lansarea “World Development Report 2018: Learning to Realize Education’s Promise”.

În perioada 14-16 iunie 2018, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în parteneriat cu Centrul de Studii Semiotice din Europa de Sud-Est (SEECSS) al New Bulgarian University (NBU) din Sofia, Bulgaria, Laboratorul de Cercetare de Semiotică și Comunicare Vizuală al Universității Tehnologice din Cipru, Asociaţia Română de Studii Semiotice, sub auspiciile Asociației Internaționale de Studii Semiotice (IASS-IAS), organizează a doua ediție a conferinței internaționale Semiosis in Communication: Differences and Similarities.

Pentru a marca preocuparea universităților românești pentru dezvoltarea și adaptarea învățământului superior la nevoile societății contemporane, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Consiliul Național al Rectorilor (CNR) au organizat, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe și Fundația Europa – Asia (ASEF), în data de 7 iunie 2018, evenimentul „Higher Education in a challenging world”.

Consiliul Național al Rectorilor (CNR) și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe și Fundația Europa – Asia (ASEF), organizează joi, 7 iunie 2018, începând cu ora 16.30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", evenimentul Higher Education in a challenging world, în marja Reuniunii Guvernatorilor ASEF.

Pagina 1 din 133