Luni, 26 Septembrie 2016 15:00

Noaptea cercetătorilor europeni la DRIIE

enter Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) organizează anul acesta festivitatea de deschidere a noului an universitar vineri, 30 septembrie 2016. 

go here

http://www.enterijermaximum.com/bf/75/opzioni-binarie-grafici-reali.html Ceremonia va fi asociată seriei de evenimente "Noaptea cercetătorilor europeni", organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, parte a serii de evenimente tematice celebrate în toate statele Uniunii Europene.  Evenimentul se va desfăşura în Sala Multifunctionala, parter, începând cu ora 19.00.

http://www.bournecapital.com/bt/18/migliore-strategia-opzioni-binarie-60-secondi.html

here Cuvântul de deschidere va aparține prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu (Director DRIIE) și domnului Cristian Buchiu, Șef-adjunct al Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Discuția va fi moderată de lect. univ. dr. Miruna Troncotă.

see

go here Apoi va urma o gală de premiere a celor mai activi Alumni și a celor mai buni studenți ai DRIIE, o serie de tururi ghidate în sediul universității și al Bibliotecii SNSPA, și alte surprize. Studenții noi vor primi un kit informativ util pentru noul an universitar.

http://www.enterijermaximum.com/bf/45/broker-opzioni-binarie-scadenze-1-day.html broker opzioni binarie scadenze 1 day

50 euro al giorno con le opzioni binarie La eveniment sunt așteptați toți masteranzii DRIIE, precum și toți cei interesați de domeniul de cercetare în studiile europene din România. Intrarea este liberă.

http://yogastlouis.com/oq/10/strategie-opzioni-binarie-net.html strategie opzioni binarie net Detalii, pe pagina evenimentului Noaptea cercetătorilor europeni la DRIIE.

Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 18:53