Marți, 20 Septembrie 2016 19:53

SNSPA a încheiat un protocol de colaborare educațională pentru promovarea educației privind Holocaustul

Marţi, 20 septembrie 2016, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a semnat un protocol de colaborare educațională cu Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel" și Muzeul Holocaustului de la Washington, pentru promovarea educației privind Holocaustul și  pentru cunoașterea fenomenelor negative din societatea contemporană care au condus în trecut la această tragedie din istoria umanității.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


Protocolul educaţional vizează instituirea unui program de pregătire, adresat tinerilor din principalele partide politice din România și funcționarilor din administrația publică centrală și locală. Proiectul se încadrează într-o strategie mai amplă a României, în contextul în care în acest an țara noastră deține președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului.


Programul de pregătire se va desfășura de două ori pe an și va include prelegeri cu privire la cauzele și acțiunile care au condus la Holocaust în Europa, prezentarea particularităților din România și a consecințelor pe care Holocaustul le-a avut asupra comunităților de evrei și asupra societății în ansamblul ei. Programul va include, de asemenea, elemente relevante privind fenomene negative prezente în societatea contemporană, în mod deosebit antisemitismul, rasismul și extremismul, a căror prevenire și combatere este o prioritate pentru instituțiile Statului român. La finalul fiecărui program de pregătire cursanții vor primi un certificat de participare

Protocolul a fost semnat de UDMR, PSD și PNL.