Luni, 10 Octombrie 2016 14:26

„Istoria culturii române moderne", de Grigore Georgiu, tradusă şi publicată la Beijing

forum per opzioni binarie Lucrarea „Istoria culturii române moderne" (Editura Comunicare.ro, 2002) – scrisă de prof. univ. dr. Grigore Georgiu, cadru didactic la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice – a fost tradusă şi publicată anul acesta în limba chineză de editura „Foreign Language Teaching and Research Press”, aparținând Universităţii de Studii Străine din Beijing (Beijing Foreign Studies University – BFSU).

opzioni binarie prova Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

binäre optionen demo modus
Lucrarea a fost tradusă de un specialist pasionat de studiul limbii şi al culturii române, prof. univ. dr. Dong Xixiao, prodecan al Facultăţii de Limbi si Culturi Europene din cadrul universităţii mai sus menţionate. Ediţia românescă are 464 de pagini, iar ediţia chineză are 476 de pagini. Publicarea lucrării a beneficiat de sprijinul financiar integral al editurii şi al guvernului chinez, prin inițiativa „O centură, un drum”, care stimulează schimburile culturale dintre China şi ţările de pe vechiul Drum al Mătăsii.

federal loan savings Cartea a fost lansată, cu o prezentare făcută de traducător, pe 28 august, a.c., la Târgul Internațional de Carte de la Beijing (unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume), în cadrul conferinţei ce a fost organizată pentru a marca Ziua Limbii Române.
Prof. Dong Xixiao a tradus în chineză şi cartea „Pas cu pas", semnată de Klaus Iohannis, preşedintele României.

forex binarie conto demo Imagini de la Conferinţa dedicată Zilei Limbii Române, din cadrul Târgului Internaţional de Carte, din 28 august 2016, cu domnul Dong Xixiao prezentând cartea scrisă de dânsul, „Gramatica limbii române contemporane”, şi versiunea chineza a lucrării „Istoria culturii române moderne”, aici.

opzioni binarie legali Imagini cu Dong Xixiao prezentând cele două cărţi, aici

opzioni binarie giornaliere Interviu (în două părţi) cu Dong Xixiao la Radio China International:
Partea I 
Partea a II-a
Beijing Foreign Studies University – BFSU