Miercuri, 12 Octombrie 2016 14:05

Cea de-a V-a conferinţă anuală a Centrului de Drept Public şi Ştiinţe Administrative al SNSPA

discount fee loan A devenit deja o tradiţie ca la început de toamnă specialiștii în domeniul dreptului public și științelor administrative să se întâlnească sub egida Centrului de Drept Public și Științe Administrative (CDPSA) al SNSPA pentru a dezbate teme esențiale privind spaţiul public şi funcționarea statului și pentru a analiza reflectarea acestora pe planul normativității juridice și al standardelor de bună administrare.

bonus senza deposito per opzioni binarie
Vineri, 21 octombrie 2016, Centrul de Drept Public si Ştiinţe Administrative al SNSPA organizeaza cea de-a V-a conferinţă anuală cu tema "Funcţia publică: statut, integritate, administrare". Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA, Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, etaj 8, sala 804.

payday loans no fees uk În contextul în care din ce în ce mai mult în spatiul public, se aduce în discuție necesitatea reformei administrației publice, o asemenea dezbatere care pune în discuție reforma funcției publice este cu atât mai necesară. Conferinţa îşi propune să constituie un grup de reflecţie asupra problematicii funcţiilor şi demnităţilor publice, a statutului si rolului pe care îl joacă în societate deținătorii acestora.

loan on bad credit Concluziile dezbaterii, la care vor participa în egală măsură teoreticieni și practicieni ai dreptului public, vor fi utile în perspectiva în care, la nivelul Guvernului României, s-a constituit un grup de lucru care redactează Codul Administrativ al României, cod ce are dedicat un capitol gestiunii funcției publice.

binary options mt4 indicators Vor fi organizate două secțiuni:

zulutrade binäre optionen erfahrungen binäre optionen unterschied cfd Secțiunea I: Administrarea funcției publice: natură; categorii; corpuri profesionale

how to read binary options charts binary options dominator review Secțiunea a II-a: Resurse umane pentru administrația publică: statut; răspundere; etică și integritate

La eveniment vor participa personalităţi ale mediului academic din universităţi de prestigiu, precum şi magistraţi, înalţi funcţionari publici, practicieni ai dreptului şi ştiinţelor administrative.

Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 14:22