Joi, 20 Octombrie 2016 12:49

Proiecţia filmului "Blocul", la Serile KinoSOCIAL

hedging mit binären optionen Luni, 24 noiembrie ora 19, Masteratul de Studii Vizuale și Societate (Facultatea de Ştiinţe Politice) reia seria proiecțiilor KinoSOCIAL cu documentarul "Blocul" (regia: Maria Șlălaru, 2016).

http://www.shix.it/oy/182/3169.html come fare trading opzioni binarie

http://www.cdesoft.com/br/59/la-migliore-scadenza-per-le-opzioni-binarie.html la migliore scadenza per le opzioni binarie "Filmul Blocul jonglează între trecutul comunist al unui cartier de blocuri și realitatea de zi cu zi a locatarilor sub coordonarea riguroasă a unui administrator implicat trup și suflet pentru bunul mers al colectivului". (Astra Film Festival 2016)

video dimostrativi opzioni binarie

Filmul Mariei Șălaru (editat și montat de Ileana Szasz) a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun documentar la Festival Internacional de Cine y Arquitectura (Oviedo) și se regăsește în programul "România portretizată în filmul documentar" la Astra Film Festival, desfășurat la Sibiu în perioada 17-23 octombrie 2016.

0pzini binarie demo

http://www.big-save.club/mu/btgoption btgoption Le vom avea alături, pentru discuta după proiecția în cadrul seriei KINOSOCIAL, pe Maria Șălaru și Ileana Szasz luni, 24 octombrie, ora 19.00 la Sala Multifuncțională (parter) a SNSPA.

di opzione binarie
Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 13:00