Imprimă această pagină
Luni, 31 Octombrie 2016 16:24

Democracy 21.1 | A doua ediție a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) vă invită la deschiderea celei de-a doua ediții a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI), care va avea loc în data de 2 noiembrie, ora 10:30, Senatul României, sala Avram Iancu.

Forumul se va desfășura în perioada 2-5 noiembrie, având loc la Palatul Parlamentului, Ministerul Afacerilor Externe și SNSPA și va reuni 50 de studenți și studente de la facultățile cu specializări în științe politice sau relații internaționale din toată țara.

Forumul Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale, un proiect al Asociației Centrul de Studii în Idei Politice, este un spațiu comun pentru studenții din toată țara care urmează aceste două specializări și care împărtășesc un scop comun, acela de a căuta împreună răspunsuri la întrebări legate de viitorul științelor politice, perspectivele lor profesionale și rolul pe care îl pot juca în societate.

Ediția din acest an este Democracy 21.1. Proiectul beneficiază de patronajul Ministerului Afacerilor Externe, Comisiei pentru Afaceri Europene și Comisiei pentru Politică Externă din cadrul Senatului României și al Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul SNSPA.

Printre invitații cu care se vor întâlni participanții pe durata Forumului menționăm: E.S. Ambasadoarea Suediei Anne Lindahl Kenny, politologii Andrei Țăranu și Camil Pârvu și jurnalistul Dragoș Pătraru.

Website: fnsspri.ro

Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 16:29