Joi, 10 Noiembrie 2016 13:17

Acces gratuit la resursele De Gruyter

http://korkreativ.com/?nav=day-trading-vs-binary-options&a17=75 day trading vs binary options De Gruyter vă oferă o perioadă de acces gratuit la resursele De Gruyter Journals.

binary options for mt4

binary option broker free demo Perioada de acces: 10.11.2016 – 31.01.2017
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional

http://hotmeal.net/?pg=binary-option-delta binary option delta

binäre optionen anfänger De Gruyter publică literatură academică la cel mai înalt nivel de peste 260 de ani. Situată în Berlin, compania lansează peste 1800 de titluri noi anual în domenii ca științele umaniste, științe sociale, medicină, științele naturii și drept; publică peste 900 de reviste; oferă o gamă largă de produse digitale. Compania include imprinturile De Gruyter Akademie Forschung, Birkhäuser, De Gruyter Mouton, De Gruyter Oldenbourg, De Gruyter Open și  De Gruyter Saur.

http://www.inindiya.com/?pot=binary-options-review-sites&dea=4c binary options review sites

http://www.runwaytelevision.com/?opt=redwood-binary-options-broker&b9c=b5 redwood binary options broker De Gruyter Journals. Cu peste 900 de titluri din 28 de domenii academice, portofoliul editurii are reviste pentru fiecare cercetător. Revistele sunt revizuite de experți internaționali care asigură că fiecare articol publicat este de cea mai înaltă calitate. În plus, multe dintre reviste sunt disponibile în regim Open Access, fiind ideale pentru bibliotecile care caută resurse specializate și recunoscute, dar care au un buget redus. Abonamentele la revistele De Gruyter vă oferă numeroase avantaje, cum ar fi acces gratuit la toate volumele începând cu anul 1995, acces gratuit la titlurile nou lansate, reduceri considerabile bazate pe numărul de titluri și FTE al instituției, opțiuni de achiziție individuală: abonamente individuale, Pick & Choose, pachete prestabilite.

Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 13:26