Joi, 17 Noiembrie 2016 12:50

Responding to a CBRNE incident | Training pentru studenţi

opzioni binarie a scadenza giornaliera Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizeaza joi, 24 noiembrie 2016, în parteneriat cu proiectul european EDEN ( http://www.converoo.com/be/70/ opzioni binarie grafici reali End-user driven http://crvvantage.com/bp/38/opzioni-binarie-libri.html opzioni binarie libri DEmo for cbr http://cbsteel.net/bo/58/guida-strategie-opzioni-binarie.html guida strategie opzioni binarie Ne), trainingul Responding to a CBRNE incident.

come funziona indicatore allert arrows opzioni binarie  

http://www.shix.it/oy/367/6379.html autopzionibinarie.com è affidabile Proiectul EDEN este finanțat de către Comisia Europeană în cadrul programului de cercetare FP7, iar unul din obiectivele principale ale proiectului este să crească reziliența populației ca răspuns la incidente CBRNE (accidente tehnologice și incidente teroriste  cauzate de agenți opzione binarie in banca Chimici, http://www.hennecke.de/by/21/binre-optionen-buch.html binäre optionen buch Biologici, impara a fare trading con le opzioni binarie Radiologici, national payday loans edmonton Nucleari și http://fritsch-store.de/content/94/1574.html binäre optionen am samstag Explozibili).  

http://www.liberossa.com/bh/8/opzioni-binarie-rsi.html opzioni binarie rsi Trainingul este susținut de către două fime din Marea Britanie, CBRNE Ltd and Watership Associates, specializate în probleme de securitate și răspuns la dezastre.

Prin acest program, Facultatea de Comunicare și Relații Publice oferă studenților interesați oportunitatea să învețe despre reziliența în cadrul dezastrelor, cum să se pregătească pentru dezastre și cum să reacționeze la un incident CBRNE, astfel încât să se protejeze pe sine și pe cei apropiați.

Trainingul va avea loc în sala 311 între orele 10.00 si 15.00 și va fi susținut în limba engleză.

Pentru înscrieri trimiteti un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care menționați numele, forma de învățământ și anul de studiu. Termenul limită pentru înscrieri este marți, 22 noiembrie 2016.

Detalii despre proiectul EDEN și firmele partenere găsiți la:
https://www.eden-security-fp7.eu/
http://www.cbrneltd.com/
http://www.watership-associates.com/

Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2016 14:29