Joi, 17 Noiembrie 2016 12:50

Responding to a CBRNE incident | Training pentru studenţi

http://www.eubiom.com/?page=binary-options-profit-logic binary options profit logic Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizeaza joi, 24 noiembrie 2016, în parteneriat cu proiectul european EDEN ( http://www.aenfinstallatietechniek.nl/?oa=binaire-opties-minimale-inleg&5fa=60 binaire opties minimale inleg End-user driven options binaires cours DEmo for cbr binary options irs Ne), trainingul Responding to a CBRNE incident.

binære optioner wiki  

Proiectul EDEN este finanțat de către Comisia Europeană în cadrul programului de cercetare FP7, iar unul din obiectivele principale ale proiectului este să crească reziliența populației ca răspuns la incidente CBRNE (accidente tehnologice și incidente teroriste  cauzate de agenți http://www.inindiya.com/?pot=binary-options-real&bc6=87 binary options real Chimici, binary option signal service Biologici, http://hotmeal.net/?pg=binary-options-no-deposit-bonus-july-2013 binary options no deposit bonus july 2013 Radiologici, die beste binäre optionen strategie Nucleari și http://jpbijleveld.nl/?ph=binaire-optie-is-gokken&a33=e2 binaire optie is gokken Explozibili).  

Trainingul este susținut de către două fime din Marea Britanie, CBRNE Ltd and Watership Associates, specializate în probleme de securitate și răspuns la dezastre.

Prin acest program, Facultatea de Comunicare și Relații Publice oferă studenților interesați oportunitatea să învețe despre reziliența în cadrul dezastrelor, cum să se pregătească pentru dezastre și cum să reacționeze la un incident CBRNE, astfel încât să se protejeze pe sine și pe cei apropiați.

Trainingul va avea loc în sala 311 între orele 10.00 si 15.00 și va fi susținut în limba engleză.

Pentru înscrieri trimiteti un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care menționați numele, forma de învățământ și anul de studiu. Termenul limită pentru înscrieri este marți, 22 noiembrie 2016.

Detalii despre proiectul EDEN și firmele partenere găsiți la:
https://www.eden-security-fp7.eu/
http://www.cbrneltd.com/
http://www.watership-associates.com/

Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2016 14:29