Joi, 02 Martie 2017 16:44

Despre viitorul politicii mondiale | Prelegere susţinută de Harlan K. Ullman, la SNSPA

sito opzioni binarie gratis Miercuri, 1 martie 2017, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul SNSPA a avut plăcerea de a-l invita pe domnul Harlan K. Ullman, Senior Adviser în cadrul Atlantic Council of the USA, să susțină prelegerea intitulată „An Effective Brains Based Strategy for Sound Strategic Thinking for the 21st Century.”

http://jonmcculloch.com/or/79/opzioni-binarie-guadagnarecom.html

http://diradelarosa.com/bk/34/ În cadrul prelegerii domnul Ullman și-a expus ideile cu privire la viitorul politicii mondiale, făcând referire la lipsa actuală a unei ”ordini mondiale” sau „no world order”. Conform lui Ullman, în acest moment lumea se confruntă cu patru așa ziși „călăreți ai Apocalipsei” (four horsemen of Appocalipse), reprezentați de difuzia puterii, globalizare, prăpastia dintre bogați și săraci, precum și catastrofele de mediu.

http://www.nlst-usa.com/mqi-3221

siti opzioni binarie con demo Referitor la gândirea strategică, domnul Ullman a ținut să precizeze că,  dacă în 2001 Bush nu a avut nici un plan de contingență pentru Afganistan, invazia Irak-ului din 2003 reprezintă „cea mai mare eroare de gândire strategică de la Al Doilea Război Mondial încoace”. Referitor la NATO,  ar trebui sa fim conștienți că „strategia acestuia a rămas neschimbată din 1967.”

first binary option review

opzioni binarie servizio le iene Concluzionând, în secolul XXI, care este mult mai dinamic și mai complex decât precedentul, avem nevoie de ”a sound strategic thinking”, în contextul căreia informația reprezintă un centru de greutate crucial.

here
Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 16:48