Joi, 09 Martie 2017 10:09

Noutăţi privind acordarea burselor pe semestrul II, anul universitar 2016-2017

Vă anunţăm că binary options traders in south africa Regulamentul de acordare a burselor pentru semestrul II, 2016-2017, a fost modificat ca urmare a publicării Ordinului Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 3392/2017 privind stabilirea Criteriilor generale de acordare a burselor, ca urmare:

option binaire belgique forum IMPORTANT!!!

În atenţia tuturor studenţilor care solicită bursă pentru semestrul II

Studenţii care depun cereri de bursă pentru semestrul II şi nu au beneficiat de bursă în semestrul I, trebuie să geld verdienen im internet gofeminin completeze corect datele necesare pentru virarea burselor în http://makelaardijconsultants.nl/?pg=binaire-optiehandel&9d7=a9 binaire optiehandel acest formular.

http://www.inindiya.com/?pot=buy-me-out-binary-options&0fd=5c buy me out binary options Termen limită: 22 martie 2017

Atenţie!
Studenţii care în semstrul I au primit bursa într-un cont bancar care a ramas valabil nu mai completează acest formular. Bursele vor fi virate în conturile declarate în semestrul I.

În situaţii excepţionale legate de virarea burselor studenţii se pot prezenta la Serviciul Contabilitate, etajul II, cam. 208, sediul SNSPA, din str. Povernei, nr 6 sau pot transmite solicitarea pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 09 Martie 2017 10:29