Joi, 09 Martie 2017 10:09

Noutăţi privind acordarea burselor pe semestrul II, anul universitar 2016-2017

binäre option kostenlos Vă anunţăm că http://www.bournecapital.com/bt/58/libri-strategie-opzioni-binarie.html libri strategie opzioni binarie Regulamentul de acordare a burselor pentru semestrul II, 2016-2017, a fost modificat ca urmare a publicării Ordinului Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 3392/2017 privind stabilirea Criteriilor generale de acordare a burselor, ca urmare:

binäre optionen bd swiss oder anyoption IMPORTANT!!!

În atenţia tuturor studenţilor care solicită bursă pentru semestrul II

opzioni binarie chiusura giornaliera Studenţii care depun cereri de bursă pentru semestrul II şi nu au beneficiat de bursă în semestrul I, trebuie să http://www.dr-riffel.de/oo/163/2792.html was bedeutet binäre optionen completeze corect datele necesare pentru virarea burselor în binäre optionen trading roboter acest formular.

http://www.cdesoft.com/br/2/forum-opzioni-binarie.html forum opzioni binarie Termen limită: 22 martie 2017

http://cppowerea.com/bn/9/mercato-opzioni-binarie.html mercato opzioni binarie Atenţie!
Studenţii care în semstrul I au primit bursa într-un cont bancar care a ramas valabil nu mai completează acest formular. Bursele vor fi virate în conturile declarate în semestrul I.

În situaţii excepţionale legate de virarea burselor studenţii se pot prezenta la Serviciul Contabilitate, etajul II, cam. 208, sediul SNSPA, din str. Povernei, nr 6 sau pot transmite solicitarea pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 09 Martie 2017 10:29