Luni, 13 Martie 2017 09:22

Acces gratuit la baze de date

payday instant loans online Vă reamintim că beneficiați de acces gratuit la următoarele baze de date:

best binary options trading uk come usare opzioni binarie alfio bardolla Acces gratuit la colecțiile de reviste Emerald

strategie vincenti opzioni binarie 15 minuti Emerald Publishing Group și Enformation, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecțiile de reviste Management eJournals Database și Engineering eJournals.

binäre optionen einsatz verdoppeln Perioada de desfășurare: 06.03.2017 – 30.04.2017
Modalitate de acces:

cheap loans for bad credit Emerald este una dintre cele mai importante edituri internaționale  care leagă cercetarea și practica în beneficiul societății. Fondată în 1967, Emerald gestionează astăzi un portofoliu de aproape 300 de reviste, peste 2.500 de cărți și peste 450 de studii de caz. Platforma Emerald Insight oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online.

ace check cash express Management eJournals Database
Emerald Management Journal Database este cea mai importantă resursă de reviste care oferă acoperire cuprinzătoare în domeniul managementului și a specializărilor complementare.

Baza de date oferă mai multe opțiuni care includ diferite selecții de reviste din portofoliul complet de peste 300 de titluri din 13 colecții tematice: Accounting, Finance & Economics, Business, Management and Strategy, Human Resources, Learning & Organization Studies, Marketing, Information & Technology Management, Operations, Logistics & Quality, Public Policy & Environmental Management, Property management & Built Environment, Tourism & Hospitality Management, Health & Social Care, Engineering, Education, Library Studies.

opzioni binarie euromoney Acces gratuit la platforma SAGE Knowledge

SAGE și Enformation, în colaborare cu Asociația “Anelis Plus”, îți oferă acces gratuit la platforma SAGE Knowledge, pentru o perioadă de 30 zile.
Perioada de desfășurare: 06.03.2017 – 06.04.2017.

Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasă.

  • Acces: IP Institutional
  • Acces: #deacasa

SAGE Knowledge este o bibliotecă digitală de cărți din domeniul științelor sociale, care se adresează în egală măsură studenților, cercetătorilor și cadrelor didactice.
Găzduiește peste 6.100 de titluri în format text și video: ebooks, lucrări de referință, monografii, manuale, lucrări de cercetare. Din 2016, platforma include și seria SAGE Business Cases.

 

are binary options taxable in uk Acces gratuit la revistele Nature

SpringerNature și Enformation îți oferă ACCES GRATUIT în continuare la revistele Nature, până la 31.03.2017.

Perioada de desfășurare: până la 31.03.2017.
Modalitate de acces:

Acces: IP instituțional
Acces: #deacasa

Nature Research are o lungă tradiție în publicarea revistelor de specialitate din domenii precum științele vieții, științele fizice și medicina clinică. Revistă reprezentativă, #1 în științe multidisciplinare, Nature oferă cititorilor cele mai importante lucrări de cercetare științifică în științe și tehnologie încă din 1869.

 

Ultima modificare Luni, 13 Martie 2017 14:33