Joi, 23 Martie 2017 15:26

Admitere facultate 2017 | Sesiuni de informare

Sâmbătă, 25 martie 2017, liceenii care se pregătesc de admiterea la facultate sunt aşteptaţi la Info Admitere SNSPA, evenimente în cadrul cărora vor primi informații utile despre admitere, vor putea intra în dialog cu reputaţi profesori şi absolvenţi SNSPA, astfel încât să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a universităţii și procedurile de admitere din vară.

Întrebarea ta va primi un răspuns!
Ai întrebări legate de admiterea la facultate? Vrei să ştii mai multe despre cerinţele profesorilor pentru examenul scris sau la susţinerea interviului? Care sunt mediile cu care s-a intrat anul trecut? Ce cursuri vei avea şi unde vei face practica? Ce facilităţi ai dacă eşti student SNSPA? Ce opţiuni ai când termini facultatea şi unde lucrează absolvenţii noştri?
Te aşteptăm sâmbătă, 25 martie, la sediul SNSPA!
Înscrieri, aici

Program
Facultatea de Administraţie Publică: ora 10:00, etaj 6, Sala de Consiliu
Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice: ora 11:00, parter, Sala Multifuncţională
Facultatea de Management: ora 10:00, etaj 4, Sala 427
Facultatea de Ştiinţe Politice: ora 11:00, etaj 1, Amfiteatrul 2

Vă rugăm să va înscrieţi, completând acest formular.

"În facultate e altfel decat la liceu". Aşa spun studenţii din anul I, la începutul anului universitar. Cursuri, seminarii, dezbateri, prelegeri, prezenţe, referate, proiecte, practica... sesiune!!!

Vino să vezi unde şi cum îţi vei petrece anii studenţiei!
Ai oportunitatea de a afla toate detaliile despre cele 9 specializări la care se organizează admiterea pentru anul universitar 2017-2018.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a fost şi este un reper în peisajul academic românesc, fiind una dintre universităţile cele mai căutate de absolvenţii de liceu sau de cei care doresc să-şi aprofundeze studiile, iar aceasta în condiţiile în care la toate programele de studii accesul este posibil doar prin examen de admitere. Evaluarea candidaţilor care se pregătesc pentru a deveni studenţii SNSPA este foarte importantă, fiind dovada că dispun de pregătirea ce le asigură şanse de reuşită în cei trei ani de facultate.

Calendarul admiterii: sesiunea iulie 2017, aici.

 

Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 15:41