Miercuri, 22 Martie 2017 12:07

Cea de-a doua întâlnire a Comitetului Național pentru Excelență în Învățământul Profesional Superior

no account payday loans Joi, 23 martie 2017, are loc în cadrul SNSPA, cea de-a doua  întâlnire a Comitetului Național pentru Excelență în Învățământul Profesional Superior, ca activitate a proiectului Strengthening Professional Higher Education and VET in Central & South Eastern Europe (PROCSEE), în cadrul căruia SNSPA este partener.

binäre optionen test kauf

hard money loans in arizona
Vor participa reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior, ai angajatorilor, ai instituțiilor publice care elaborează sau implementează politici publice de educație și formare profesională, reprezentanți ai studenților și echipa de implementare a proiectului din cadrul SNSPA –  toți aceștia fiind factori interesați în evoluția ulterioară a sectorului.

pzionibinarie

low rate loans uk
În cadrul acestei întâlniri vor fi prezentate rezultatele obținute de la începutul proiectului și vor fi discutate o serie de exemple de bune practici aflate la intersecția dintre domeniul educației profesionale și al învățământului superior.

software automatico per opzioni binarie

trade binary options uk
Evenimentul se desfăşoara la sediul SNSPA, etaj 8, sala 804.Evenimentul se desfăşoara la sediul SNSPA, etaj 8, sala 804.

Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 12:12