Miercuri, 29 Martie 2017 16:05

O nouă campanie Let’s Share! Să aducem zâmbete pe feţele copiilor de la Institutul Oncologic

see Studenţii inimoși ai Facultății de Management au început o nouă campanie Let’s Share! pentru a aduce zâmbete pe feţele copiilor de la Institutul Oncologic Fundeni, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Până marţi, 4 aprilie 2017, membrii comunităţii SNSPA pot contribui, în holul central, cu donaţii, jucării şi hăinuţe.

sind binäre optionen eine chance oder nicht

http://www.sara-saves.online/mx/cp-reifen-trading-paris Let’s Share! este o acțiune caritabilă inițiată în anul 2012, la propunerea Ioanei Constantin, absolventă a Facultății de Management, prin care se colectează jucării, rechizite, haine, produse de igienă și alimente pentru ajutorarea copiilor defavorizați.  Studenții Facultății de Management interacționează în mod direct cu copiii prin joc și prin activități educaționale.

il sole 24 ore opzioni binarie

http://decowin.be/mw/604/ quanto e il minimo di versamento per avere il conto demo in opzioni binarie http://yogastlouis.com/oq/16/esempio-trading-opzioni-binarie.html esempio trading opzioni binarie Principalii beneficiari ai Let’s Share! sunt copiii de la Adăpostul de Noapte și Zi pentru copiii străzii din sectorul 4, Centrul de Zi Speranța, Centrul de Zi 168, apartamentele sociale din sectorul 6 și copiii de la Institutul Oncologic Fundeni.

click here