Miercuri, 05 Aprilie 2017 11:55

A șasea ediţie a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențesti Start Management

Miercuri, 26 aprilie 2017, Facultatea de Management, în parteneriat cu Tech Lounge, organizează a șasea ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențesti Start Management. Studenții SNSPA vor lucra cu participanții pre-acceleratorului Innovation Labs  pentru a găsi soluții pentru problemele de business reale, bazate pe cercetare academică. Tech Lounge va premia câștigătorii ediției din acest an cu produse electronice pentru cele mai bune soluții, iar Andrei Pitiș, creatorul Vector Watch – brandul românesc distribuit cu succes la nivel mondial – este invitatul special la evenimentul din 26 aprilie 2017.

 

Avantajele participării includ:
1.    găsirea de soluții pentru problemele de business ale start-up-urilor;
2.    formarea de echipe mixte de lucru împreună cu studenții din cadrul Innovations Labs – pre-acceleratorul de afaceri din cadrul Universității Politehnica București – www.innovationslabs.ro;
3.    diplome de participare pentru toți studenții și coordonatorii lor;
4.    premii pentru cele mai bune lucrări;
5.    un exercițiu util de prezentare a lucrărilor de către studenții din anul III licență și anul II master;
6.    un prilej de valorificare a unor lucrări elaborate în cadrul diferitelor cursuri sș seminarii;
7.    oportunitatea de a cunoaște studenții din cadrul Pre-acceleratorului de Afaceri;
8.    publicarea tuturor lucrărilor acceptate spre prezentare în cadrul revistei online START Management – www.facultateademanagement.ro;
9.    un prim pas spre o cultură organizațională a co-prezenței, colaborării și colegialității ce poate fi stabilită cu unul dintre cei mai de succes antreprenori români – Andrei Pitiș.

Înscrierea: Termenul limită pentru înscrierea lucrărilor: 24.04.2017.  Transmiterea lucrărilor se va face la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evenimentul se va desfăşura în Sala 804, et. 8, ora 10:00.
Detalii, aici.

Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2017 12:04