Miercuri, 12 Aprilie 2017 14:14

Școala de vară a Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană

binäre optionen realtime charts În perioada 23- 26 mai 2017, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o şcoala de vară. Evenimentul face parte din seria de activități #ReconstruimEuropa, prin care Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană lansează o platformă de reflecție și dezbatere ce va explora perspective diferite asupra provocărilor contemporane dinăuntrul și din afara Europei post-Brexit.

http://www.clarusrcm.com/bl/75/opzioni-binarie-reddito.html opzioni binarie reddito

dove trovare opzioni binarie ig broker Toate activităţile se vor desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), între orele 16.00-20.00.

http://gunaydinet.com/pi/77/opzioni-binarie-intervista-al-milionariop.html opzioni binarie intervista al milionariop

http://schaefer-mode.de/oj/52/beste-binre-optionen-software.html beste binäre optionen software CUI SE ADRESEAZĂ?
Școala de vară „Reconstruim Europa” are ca scop motivarea tuturor celor care își doresc o carieră în domenii precum: relații internaționale, securitate, diplomație, negocieri etc. Această oportunitate este destinată studenților interesaţi de o mai bună orientare în carieră, de o introducere în domeniul relațiilor internaționale și al integrării europene sau care vor să aprofundeze cunoștințele pe care le au deja. Timp de 4 zile, tinerii pasionați de relațiile internaționale și studiile europene vor interacţiona cu profesioniștii din sfera academică şi cu practicienii din acest domeniu.

http://helfende-haende-elztal.de/drkpflege/os/75/1348.html binäre optionen hügel

http://crvvantage.com/bp/24/indicatore-opzioni-binarie-60-secondi.html indicatore opzioni binarie 60 secondi BENEFICII:
•    Dezvoltarea abilităților de analiză și argumentare pe teme de actualitate de pe agenda globală în cadrul sesiunilor interactive de formare;
•    Posibilitatea de a interacționa cu membrii comunității academice DRIIE, practicieni din domeniu;
•    Învățarea prin metode non-formale (ice-breakers, world cafe, materiale video, recomandări de lectură de specialitate)
•    Sesiuni de mentorat pentru o carieră în domeniul relațiilor Internaționale și Integrării Europene cu alumni DRIIE;
•    Diplomă de participare

tipps zum handel mit binären optionen Înscrieri: 11 aprilie – 12 mai 2017, completând formularul de aici.

http://www.bournecapital.com/bt/14/opzioni-binarie-youtube.html opzioni binarie youtube Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la următoarea adresă email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

opzioni binarie 5 motivi
Absolvenţii Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană sunt pregătiţi pentru a deveni: diplomaţi, negociatori, evaluatori ai politicilor şi programelor publice, experţi în atragerea fondurilor europene, mediatori ai conflictelor internaţionale sau cercetători în relaţii internaţionale şi se pot angaja în: instituţii publice centrale şi locale (administrație prezidențială, Parlament, ministere, ambasade etc), instituţii internaţionale (UE, ONU, NATO, OSCE, Banca Monidială, Fondul Monetar International, Organizaţia Mondială a Comerţului etc), ONG-uri, mass-media sau în mediul academic.

Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 15:36