Miercuri, 12 Aprilie 2017 14:14

Școala de vară a Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană

În perioada 23- 26 mai 2017, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o şcoala de vară. Evenimentul face parte din seria de activități #ReconstruimEuropa, prin care Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană lansează o platformă de reflecție și dezbatere ce va explora perspective diferite asupra provocărilor contemporane dinăuntrul și din afara Europei post-Brexit.

http://www.dr-riffel.de/oo/111/1867.html binären optionen demokonto

http://citrusfx.com/bw/1/13.html opzioni binarie come funzionano Toate activităţile se vor desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), între orele 16.00-20.00.

dieseriösesten und besten händler für binäreoptionen

http://www.dr-riffel.de/oo/84/1435.html binäre optionen 60 sekunden strategien CUI SE ADRESEAZĂ?
Școala de vară „Reconstruim Europa” are ca scop motivarea tuturor celor care își doresc o carieră în domenii precum: relații internaționale, securitate, diplomație, negocieri etc. Această oportunitate este destinată studenților interesaţi de o mai bună orientare în carieră, de o introducere în domeniul relațiilor internaționale și al integrării europene sau care vor să aprofundeze cunoștințele pe care le au deja. Timp de 4 zile, tinerii pasionați de relațiile internaționale și studiile europene vor interacţiona cu profesioniștii din sfera academică şi cu practicienii din acest domeniu.

strategie opzioni binarie.info BENEFICII:
•    Dezvoltarea abilităților de analiză și argumentare pe teme de actualitate de pe agenda globală în cadrul sesiunilor interactive de formare;
•    Posibilitatea de a interacționa cu membrii comunității academice DRIIE, practicieni din domeniu;
•    Învățarea prin metode non-formale (ice-breakers, world cafe, materiale video, recomandări de lectură de specialitate)
•    Sesiuni de mentorat pentru o carieră în domeniul relațiilor Internaționale și Integrării Europene cu alumni DRIIE;
•    Diplomă de participare

opzioni binarie adx frattali Înscrieri: 11 aprilie – 12 mai 2017, completând formularul de aici.

tecniche di trading su opzioni binarie Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la următoarea adresă email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

halifax visa debit card cash advance
Absolvenţii Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană sunt pregătiţi pentru a deveni: diplomaţi, negociatori, evaluatori ai politicilor şi programelor publice, experţi în atragerea fondurilor europene, mediatori ai conflictelor internaţionale sau cercetători în relaţii internaţionale şi se pot angaja în: instituţii publice centrale şi locale (administrație prezidențială, Parlament, ministere, ambasade etc), instituţii internaţionale (UE, ONU, NATO, OSCE, Banca Monidială, Fondul Monetar International, Organizaţia Mondială a Comerţului etc), ONG-uri, mass-media sau în mediul academic.

Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 15:36