Joi, 27 Aprilie 2017 11:01

A doua ediție a Cercului Științific de Studiu în Management Sistemic

Sâmbătă, 13 mai 2017, va avea loc cea de-a doua ediție  a Cercului Științific de Studiu in Management Sistemic. Întânirea cu cei interesați de studiul aplicat în domeniul Managementului Sistemic se va desfăşura de la ora 12:00, la sediul SNSPA, parter, sala Multifuncţională.


Prin workshop-uri practice dedicate și deschise publicului larg, participanții descoperă particularitățile și gradul de eficiență al acestui mod de management al sistemelor și au ocazia de a dezbate pe larg despre dinamica acestor procese foarte interesante.
Antreprenorii, directorii executive, consiliile de administrație și funcționarii publici trebuie să lucreze în mod constant la modul în care creează valoare, generează un impact puternic și reușesc să facă diferența pe piată si în societate/comunitate. Acest lucru le permite să mențină și să extindă capacitatea de acțiune, de luare a deciziilor, precum și schimbarea organizațiilor lor.


În cadrul acestui cerc științific vom pune în practică elemente inovative de îmbunătățire și analiză a eficienței proceselor dinamice din organizații.

Cercul științific este coordonat de lect. univ. dr. Costin Damasaru și este organizat sub tutela Facultății de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.
Informații suplimentare se pot obține trimițând un mail la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.