Vineri, 28 Aprilie 2017 10:42

Standardizarea serviciilor publice descentralizate

http://dolfinitygallery.com/ow/65/opinioni-robot-opzioni-binarie.html Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative, a organizat în București, în perioada 25-26 aprilie 2017, la Hotel IBIS Palatul Parlamentului, Conferința internațională Standardizarea serviciilor publice descentralizate.

get link

http://cameralove.org/mq/default/binary-options-trading-brokers-review binary options trading brokers review Proiectul în cadrul căruia a fost organizat evenimentul, este cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

click here

here Conferința a fost prezidată de dna Sirma CARAMAN, Secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și la ea au participat reprezentanți ai administrației publice de la nivel central și local, ai societății civile și ai mediului academic și universitar.

http://dolfinitygallery.com/ow/28/

http://gunaydinet.com/pi/38/social-trading-opzioni-binarie.html Urmare a sprijinului primit din partea Consiliului Europei la eveniment a fost prezentă și dna Jutta GÜTZKOW, Director, Direcția Bună Guvernare, Centrul de Expertiză pentru Reforma Administrației Locale, Direcția Generală pentru Democrație, Consiliul Europei, precum și experți internaționali, recomandați de Consiliul Europei.

http://cameralove.org/mq/default/investire-in-ozioni-binarie

cfd handel übungsdepot 60 sekunden Scopul conferinței a fost de a prezenta proiectul Metodologiei pentru elaborarea standardelor de calitate și după caz de cost, pentru servicii publice descentralizate și de a pune în dezbatere perspectivele oferite prin implementarea proiectului cod SIPOCA 9, respectiv elaborarea/actualizarea standardelor de calitate în domeniul educației și sănătății.  

go to link Persoana de contact: Mihai Adrian GROȘAN, manager de proiect, tel: 021/303.70.80, int. 11.152, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.