Joi, 18 Mai 2017 11:55

Perspective asupra alegerilor prezidenţiale franceze

opzioni binarie mobile Joi, 18 mai 2017, Facultatea de Ştiinţe Politice vă invită la dezbaterea publică pe tema alegerilor prezidenţiale franceze, organizată cu sprijinul Masteratului de Ştiinţe Politice.

aprire conto opzioni binarie 10 euro

bdswiss conto demo Alegerile prezidenţiale din Franţa au fost urmărite cu foarte mare interes atât în Europa cât şi în întreaga lume. Rezultatul acestora au deja un impact major asupra vieţii politice franceze, aflată în plin proces de reconfigurare. În Europa şi în afara acesteia, opţiunea electoratului francez pare una a continuităţii. Alegerile prezidenţiale sunt urmate de alegerile parlamentare care vor determina configuraţia politică a puterii şi opoziţiei parlamentare din următorii ani. Toate acestea vor fi discutate în cadrul dezbaterii panel la care sunt invitaţi:

http://blog-haus.net/oe/10/binre-optionen-charts-analysieren.html binäre optionen charts analysieren
  • Serge Rameau, Medic, Consul onorific al Madagascarului în România.
  • Irene Costelian, Doctor în ştiinţe politice, Jurnalist al cotidianului Liberation.
  • Miriam Rosman, Doctor în relaţii internaţionale şi istorie, specializată în relaţiile Uniunii Europene şi Franţei cu Israelul (invitată a Centrului de Studii Israeliene, FSP-SNSPA).
  • Cristian R. Pîrvulescu, Decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice, FSP-SNSPA.

banc de binary options broker promo hd Moderator: Claudiu Crăciun, Lector univ. dr. FSP - SNSPA

http://www.pettigna.com/dre/best-binary-options-app best binary options app Dezbaterea va avea loc la sediul FSP din Bdul. Expoziţiei, Nr.30A, în Amfiteatrul 2, începând cu ora 18.00.

opzioni binarie doppio del timeframe
Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 12:48