Luni, 19 Iunie 2017 11:06

Târg de Masterate în Relaţii Publice | Ziua Comunicării ARRP 2017

Miercuri, 21 iunie 2017, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) și Asociația Română de Relații Publice vă invită la Târgul de Masterate în Relații Publice, ”PR Academic Fair”, ce va avea loc în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului ”Ziua Comunicării ARRP 2017”, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, începând cu ora 12:00.

Veți avea ocazia să cunoașteți mai bine masteratele oferite de Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), într-un cadru ce încurajează colaborarea cu asociațiile profesionale.

Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) propune 17 programe de masterat pentru noua generație de profesioniști în comunicare, fie că vorbim de relații publice, comunicare audio-video, publicitate, comunicare politică, management de proiect, resurse umane, brand management sau social media și marketing online.

We will show you how to MASTER FCRP and you will MASTER the rest of your career!

Mai multe detalii despre oferta de programele de masterat ale Facultăţii de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)  pot fi găsite pe site la secțiunea Admitere Masterat, iar despre Târgul de Masterate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul ”Ziua Comunicării ARRP 2017” este deschis de președintele ICCO, Maxim Behar, care va anunța oficial intrarea ARRP în prestigioasa organizație mondială pe care o conduce.

Pe tot parcursul zilei, doritorii vor putea răsfoi și cumpăra noi cărți de comunicare expuse în standurile editurilor participante.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI ”ZIUA COMUNICĂRII ARRP 2017”, EDIȚIA A 2-A, aici.

Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 11:18