Marți, 06 Iunie 2017 14:04

Info Cazare SNSPA

http://www.bretthoffmann.com/bz/46/wer-gewinnt-und-wer-verliehrt-bei-binren-optionen.html wer gewinnt und wer verliehrt bei binären optionen Cazarea studenţilor SNSPA în căminele studenţeşti se va face pe baza unei cereri completate online sau depuse la Serviciul Social, astfel:

 

 

 

 

 

- cererile pot fi depuse în intervalul 1 iunie-15 iulie 2017 la Serviciul Social

http://crvvantage.com/bp/16/opzioni-binarie-piattaforme.html opzioni binarie piattaforme - tariful: 280 lei/lună
- locurile sunt disponibile în căminul Băneasa B1.

Descarcă paolo donati opzioni binarie Cerere de cazare pe perioada veriiTermenul limită de completare a formularului:  8 septembrie 2017.


  • http://energypop.com/bu/84/ opzioni binarie vincere 99 volte su 100 Dosarele de caz social se primesc în perioada 1 iunie - 8 septembrie 2017, la Serviciul Social.

Toate detaliile legate de conţinutul dosarului social le găsiţi în Regulament privind organizarea şi funcţionarea căminelor SNSPA (pag. 13)
Dosarul social trebuie să conţină quando si può fare trading online opzioni binarie Cererea de cazare. O puteţi descărca de http://elisemay.com/bd/88/ridurre-al-minimo-gli-errori-nel-trading-di-opzioni-binarie.html ridurre al minimo gli errori nel trading di opzioni binarie aici.


În perioada 10-24 iulie 2017, candidații care doresc să susţină admiterea  la SNSPA se pot caza, în limita locurilor disponibile, în căminul Băneasa B1 (Strada Biharia, nr. 12, Sector 1). Cazarea este gratuită pentru candidaţi.

Cazarea poate fi acordată inclusiv rudelor și însoțitorilor, în limita locurilor disponibile, pentru maximum 2 nopţi. Pentru aceştia, tariful de cazare este de 10 lei de persoană pe zi si se poate achita in contul RO56BRDE445SV00358904450 BRD Victoriei.

După depunerea dosarului de înscriere la examenul de admitere, contactaţi Serviciul Social pentru rezervări și detalii.opzioni binarie consob Serviciul Social

Sediul SNSPA, Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, parter (hol central)
Telefon: 0371 445 082

 

Regulament privind organizarea şi funcţionarea căminelor SNSPA

binäre optionen wenig einsatz Criteriile de cazare

În căminele SNSPA, pot fi cazaţi în limita locurilor disponibile, în următoarea ordine, studenţi care nu au avut abateri disciplinare şi care nu au restanţe la plata cazării:
a.    Cetăţeni străini bursieri ai statului român sau alţi studenţi străini ai SNSPA, în limita şi în condiţiile stabilite de Consiliul de Administraţie;
b.    Studenţi români orfani de ambii părinţi şi cei proveniţi din casele de copii sau centre de plasament familial
c.    Studenţi care reprezintă cazuri sociale (venituri sub nivelul salariului minim pe economie pe membru de familie), sub rezerva faptului că vor fi integralişti la începerea anului universitar;
d.    Studenţi români de la învăţământul de zi, şcolarizaţi pe locuri finanţate de la bugetul de stat, în următoarea ordine: studenţii pe locuri bugetate din anii terminali (anul III licenţă şi anul II masterat) şi studenţii doctoranzi urmaţi de studenţii din ceilaţi ani, cazaţi proporţional cu numărul de cereri depuse, astfel încât să fie cazaţi studenţi din toţi anii de studiu;
e.    Studenţi români cu taxă, în ordinea anilor stabilită la punctul anterior.

În procesul de repartizare a studenţilor în cămine, Comisiile de cazare vor ţine cont de urmă toarele criterii:
a.    mediile obţinute în anul universitar anterior;
b.    anul de şcolarizare - au prioritate cei din anii terminali;
c.    în cazul în care studentul a mai beneficiat de cazare în camin, se va ţine cont şi de comportamentul manifestat în anul anterior (existenţa unor reclamaţii, abateri de la regulament, restanţe la plata taxelor etc.)

Ultima modificare Luni, 10 Iulie 2017 11:20