Miercuri, 12 Iulie 2017 13:18

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice | Admitere pentru viitorii specialişti în comunicare şi publicitate

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este una dintre instituțiile reprezentative de învățământ din România, care s-a afirmat ca o şcoală de comunicare de renume. În 24 de ani de activitate, profesorii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA au format peste 14.000 de absolvenţi de studii de licenţă, masterat, doctorat şi studii postuniversitare, generații de experți în domeniile comunicării, relaţiilor publice şi publicităţii.

Diploma de licenţă acordată de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice permite profesarea în următoarele domenii: relaţii publice, publicitate, psihologie, creare de imagine, mass-media, marketing politic şi electoral, comunicare managerială, negocieri comerciale şi politice, analiză politică, gestionarea crizelor, managementul resurselor umane, relaţii publice internaţionale, managementul proiectelor.

 

tutorial per fare trading LICENŢĂ

Specializări:go to site Admitere 2017
go here Unde vă înscrieţi: la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etajul 5
http://www.sara-saves.online/mx/iqoption-o-topoption Când vă înscrieţi: 10-14 iulie 2017

Luni-Vineri: 9:00-16:00;
get link UPDATE: Facultatea de Comunicare și Relații Publice prelungește perioada de înscriere la admitere până sâmbătă, 15 iulie 2017, ora 13.00.

http://www.boxclubbuchs.ch/mv/binary-option-nigeria Cum vă înscrieţi:
1. Completaţi online iq option demo fişa de înscriere. Fişa de înscriere corectă se tipăreşte faţă-verso şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul de înscriere.
2. Achitaţi taxa de înscriere. Detalii, http://www.liberossa.com/bh/53/funzione-bande-di-bollinger-opzioni-binarie.html aici
3. Aduceţi dosarul complet. Acte necesare la înscriere, http://www.pettigna.com/me/590/binary-option-copyop.html aici


http://cool-collective.co.uk/mqe-1800 Numărul locurilor la buget şi la taxă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

Detalii despre admiterea la programele de studii ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, http://www.crazy-codes.xyz/ma/us-based-binary-option-broker aici.


MASTERATE

Masteratele Facultății de Comunicare și Relații Publice sunt proiectate și actualizate în strânsă legătură cu cerințele și tendințele pieței de muncă. Toate programele de masterat au o puternică dimensiune aplicativă, pe de o parte prin natura și obiectivele disciplinelor, pe de altă parte prin faptul că majoritatea profesorilor au acumulat și experiență ca practicieni sau consultanți.


Prezentarea programelor de masterat (ZI), grafici per opzioni binarie in tempo reale aici.

Prezentarea programelor de masterat (IFR), aici.

Admitere 2017

Unde vă înscrieţi: la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etajul 5
Când vă înscrieţi: 17-22 iulie 2017

Luni-Vineri: 9:00-16:00;
Sâmbătă-Duminică: 9:00-13:00


Cum vă înscrieţi:
1. Completaţi online fişa de înscriere. Fişa de înscriere corectă se tipăreşte faţă-verso şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul de înscriere.
2. Achitaţi taxa de înscriere. Detalii, aici
3. Aduceţi dosarul complet. Acte necesare la înscriere, aici.


Numărul locurilor la buget şi la taxă la masteratele Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Detalii despre admiterea la programele de masterat ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, aici.

Ultima modificare Joi, 13 Iulie 2017 10:56