Imprimă această pagină
Joi, 13 Iulie 2017 14:57

Facultatea de Management | Admitere pentru viitorii manageri de succes

Facultatea de Management, cea mai tânără structură din cadrul SNSPA, îşi asumă rolul de a pregăti tinerii care îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor, în practica și consultanța de afaceri și management.

Experiența pe care profesorii o aduc cu ei în sala de curs nu este doar aceea a unor excelenți dascăli, ci a unor profesioniști care au contact permanent cu mediul de afaceri, în calitate de practicieni sau traineri. Cunoștințele și abilitățile necesare pentru dezvoltarea profesională rapidă a absolvenților facultății sunt asigurate nu numai în contextul cursurilor și al stagiilor de practică oficiale, ci și în cadrul unor proiecte studențești dinamice, inedite pentru spațiul academic din România. Activitatea academică și proiectele de amploare ale facultății și ale studenților acesteia sunt susținute de mediul de afaceri, prin parteneriatele pe care facultatea le are.

Absolvenţii Facultăţii de Management pot lucra în: bănci, companii multinaţionale,agenţii guvernamentale, organisme financiare publice, centrale şi locale, societăţi de asigurări şi reasigurări naţionale şi internaţionale, reprezentanţe comerciale ale firmelor în/din străinătate, agenţii specializate de cercetare a pieţelor internaţionale, societăţi de servicii de investiţii financiare

 

LICENŢĂ

Specializări: Management

Admitere 2017
Unde vă înscrieţi: la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etajul 4
Când vă înscrieţi: 12, 13, 14, 15 şi 17 iulie 2017 în intervalul orar 8.30-15.00

Cum vă înscrieţi:
1. Completaţi online fişa de înscriere. Fişa de înscriere corectă se tipăreşte faţă-verso şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul de înscriere.
2. Achitaţi taxa de înscriere. Detalii, aici
3. Aduceţi dosarul complet. Acte necesare la înscriere, aici


Numărul locurilor la buget şi la taxă la Facultatea de Management

Detalii despre admiterea la programele de studii ale Facultăţii de Managament, aici.

 

Masterat

Programele de masterat din cadrul Facultății de Management oferă aplicanților flexibilitatea de a-și personaliza educația atât în funcție de propriile interesele specifice cât și în concordanță cu aspirațiile de carieră. Prin programele noastre de studii universitare de masterat, gândite după principiul “experiental learning”, ne propunem să depășim perspectiva unei simple pregătiri în domeniu oferind aplicanților posibilitatea reală de a deveni acei “lideri” cu potențial de dezvoltare a domeniului în care lucrează și totodată cei care pot transforma vieți, cariere și companii în povești de succes.

De ce masteratele Facultății de Management din SNSPA?
Pentru că suntem diferiți: noi credem că aveți nevoie în primul rând de practică și de teorie aplicabilă în practică. De aceea,  învățarea la noi este experiențială, prin cursuri interactive, astfel încât să generăm soluții și oportunități.

Pentru că dezvoltăm competențe și abilități pentru noua generație de business în mod real: abordarea noastră în brand management \ managementul inovării \ marketing & sales \ strategii de investiții \ change management \ business development \ managementul IMM-urilor pleacă de la realitatea mediului de afaceri.

Pentru networking: ca să îți să construiești o carieră sau ca să îți dezvolți propriul business, nu este suficient să ai doar competențe și aptitudini – ai nevoie și de conexiuni. Noi îți facilităm constant accesul la managementul companiilor și instituțiilor din România, prin invitații de la ore, prin proiectele de practică și prin colaborările academice pe care le avem.

Prezentarea programelor de masterat (ZI), aici.

Admitere 2017

Unde vă înscrieţi: la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), etajul 4
Când vă înscrieţi: 12-15 iulie  2017, 17 iulie 2017 și 20, 21, 24 și 25 iulie 2017, în intervalul orar 8.30-15.00


Cum vă înscrieţi:
1. Completaţi online fişa de înscriere. Fişa de înscriere corectă se tipăreşte faţă-verso şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul de înscriere.
2. Achitaţi taxa de înscriere. Detalii, aici
3. Aduceţi dosarul complet. Acte necesare la înscriere, aici.

Numărul locurilor la buget şi la taxă la masteratele Facultăţii de Management

Detalii despre admiterea la programele de masterat ale Facultăţii de Management, aici.